Johan Seggers Installatietechniek

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100,00%
Tevreden
0,00%
Ontevreden
0,00%

Johan Seggers Installatietechniek
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Johan Seggers Installatietechniek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Johan Seggers Installatietechniek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Johan Seggers Installatietechniek heeft 8 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Johan Seggers Installatietechniek.
Gemiddeld wordt Johan Seggers Installatietechniek met een 9.63 beoordeeld.
Johan Seggers Installatietechniek heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Johan Seggers Installatietechniek

Johan Seggers Installatietechniek is gevestigd op het industrieterrein in Tynaarlo. Eelde, Zuidlaren en Vries vormen samen de gemeente Tynaarlo in de provincie Drenthe. Bij Johan Seggers Installatietechniek kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes, tegels en overig sanitair. Bent u in de buurt? Kom gerust eens binnenlopen voor een kopje koffie of een vrijblijvende afspraak voor een badkamerontwerp.

Ontstaan Johan Seggers Installatietechniek
Ik ben Johan Seggers en samen met mijn vrouw Janet eigenaar van Johan Seggers Installatietechniek. Johan Seggers Installatietechniek is vanaf 01-06-2012 geopend met een spiksplinternieuwe showroom, met de nieuwste trends, aan de Mercuriusweg 4 te Tynaarlo. Ik heb 23 jaren ervaring in de installatietechniek, ben als geisermonteur begonnen en doorgestroomd tot allround monteur gas/water elektra, waarvan de laatste 14 jaar bij een Installatiebedrijf waar ook badkamers worden verkocht. Ik ben zeer leergierig wat betreft de techniek en energiebesparing en elke vorm van techniek interesseert mij dan ook. Door mijn ervaring, inzicht en meedenken, kan ik oplossingen aandragen waar andere installateurs stoppen.

Installatie
Met eigen installateurs in huis, kunt u bij Johan Seggers Installatietechniek geholpen worden van A tot en met Z. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe kraan of de een renovatie van een badkamer.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Johan Seggers Installatietechniek
Mercuriusweg 4
9482 WL, Tynaarlo

Vragen aan Johan Seggers Installatietechniek