John van Duin Tweewielers

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

John van Duin Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt John van Duin Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

John van Duin Tweewielers heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met John van Duin Tweewielers.
Gemiddeld wordt John van Duin Tweewielers met een 0 beoordeeld.
John van Duin Tweewielers heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over John van Duin Tweewielers

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van John van Duin Tweewielers. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Al meer dan 92 jaar een vertrouwd adres in West-Friesland
De naam van Duin is al sinds 1928, nu drie generaties, verbonden met de tweewielers.

Opa Arie begon in 1928 als zelfstandig rijwielhersteller, in een nieuw gebouwde woning met winkel en werkplaats, aan 't Zuideinde D9 [ nu Herenweg 14] te Hoogwoud. Na de oorlog kwamen daar de electrische apparaten bij en in de jaren 60 werd er een benzinepomp voor de winkel geplaatst. In 1969 sluit opa Arie, na jaren een actief ondernemer te zijn geweest, zijn zaak

Inmiddels was vader Willem als zelfstandig fietsenmaker in de Weere begonnen, maar keerde in 1976 weer terug naar Hoogwoud. Hij verbouwde het pand aan de Burg. Hoogeboomlaan 38 tot woning met winkel en werkplaats. Daar heeft hij tot 2010 met veel passie voor de tweewielers zijn vak uitgeoefend.

In 1993 ging John, als 3e generatie van Duin, zelfstandig beginnen in de tweewielers. In de begin jaren waren dat alleen de gemotoriseerde tweewielers, zoals brommers, scooters, motoren en al gauw de electrische fietsen. Omdat het toemalige onderkomen al snel te kein was, werd in 1996 grond gekocht op de Westerboekelweg 13B te Hoogwoud. Daar werd door John een nieuwe woning met winkel en werkplaats neergezet.

Waar nu, na ruim 92 jaar tweewielerervaring, de passie en de liefde voor de tweewielers wordt voortgezet.

Contact

John van Duin Tweewielers
Westerboekelweg 13b
1718MJ, Hoogwoud

Vragen aan John van Duin Tweewielers