5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Jos Knapen Zonwering
Keuleman 6
5988 ET, Helden
077 307 9230

Reviews van Jos Knapen Zonwering


Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Jos Knapen Zonwering

100%
0%
0%

Jos Knapen Zonwering beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Jos Knapen Zonwering op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Jos Knapen Zonwering wel of niet aan:

  Direct na het eerste contact werden wij al bezocht om e.e.a. op te meten. Zeer kort daarna al een concurrerende prijsopgave en gunden wij de montage aan Peter. Vandaag de installatie precies op tijd, met zorg werd alles geïnstalleerd. Keurig !!

  Verbeterpunten:
  Nog beter helpen is bijna niet mogelijk maar wellicht door een scherpe aanbieding te offreren voor drie elektrische > rolluiken in de toekomst zien wij elkaar zeker terug en zullen in ieder geval reclame gaan maken. Voor onderhoud en storingen staat Jos Knapen (Peter Peeters) voortaan in de agenda.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Jos Knapen Zonwering wel of niet aan:

  correct, vriendelijk, netjes en goede service. zeker 'n aanrader.

 • Beoordeling
  10
Schrijf een beoordeling

Over Jos Knapen Zonwering

Wij begrijpen dat zonwering meer is dan alleen een praktische toepassing. Zonwering is ook veiligheid, bescherming, gezelligheid en het buitenleven. Wij vinden dat zonwering moet bijdragen aan uw wensen, aan uw gevoel van veiligheid en dat het u echt thuis moet laten voelen. Leven met licht. Dat is waar wij voor staan.


Hoe doen wij dat?
Om aan uw wensen te kunnen voldoen, komen wij vrijblijvend vooraf bij u thuis. Wij komen altijd bij u thuis de situatie beoordelen en vooraf meten om u zo een passend advies te kunnen geven. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar wij alle opties kunnen doorspreken en tonen.

Wat doen wij
Wij verkopen alle soorten zonwering, die bijdragen aan uw gevoel van veiligheid en gezelligheid. Wij verkopen zonwering als expansie van uw huis en als een kleine bijdrage aan uw thuisleven.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Jos Knapen Zonwering is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Jos Knapen Zonwering te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Jos Knapen Zonwering?

Vraag het de specialist