5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
JVR design
Vlierdensedijk 14
5705 CK, Helmond
0610794509

Reviews van JVR design


Beoordeling 10 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

JVR design

100%
0%
0%

JVR design beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met JVR design op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u JVR design wel of niet aan:

  Erg goede ervaringen met Jvr design. Wij hebben bij deze mensen oprecht het gevoel gehad dat ze aandacht aan onze vragen hebben besteed (wij stapte hier blanco in en waren vooral beïnvloed door pinterest foto's met stalen deuren) en hebben ons dus ook helemaal laten adviseren door Jeroen en Claire, het eindresultaat is er nog veel mooier op geworden dan gehoopt! Ook erg leuk dat we tussentijds eens in de buurt waren en hadden de stoute schoenen aangetrokken om eens te gaan kijken, wij werden warm ontvangen en mochten zelfs op de werkvloer kijken omdat de deuren toevallig op de tafels lagen, het was heel erg leuk om te zien dat ze daar met de hand gemaakt werden. De openheid en betrokkenheid van de eigenaren is echt super en oh wat een eindresultaat. Super bedankt wij raden jullie zeker weten aan

  Verbeterpunten:
  n.v.t.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u JVR design wel of niet aan:

  Echte vakman, die exact kan maken wat er gevraagd wordt. Zeker een aanrader.

  Verbeterpunten:
  Geen verbeterpunten.

Schrijf een beoordeling

Over JVR design

JVR Design is ontwikkeld door Jeroen van Rut, een gedreven staal designer die door jarenlange ervaring binnen de stalen deuren branche een bijzondere bijdrage aan uw interieur en exterieur kan leveren. Het team van JVR Design staat bekend om een korte en rechtstreekse communicatielijn waarbij Jeroen persoonlijk ook nog eens een adviserende bijdrage kan leveren aan de mogelijkheden binnen het complete interieur.

Het is duidelijk dat JVR design bij ieder project kiest voor de persoonlijke aandacht die het verdient, massa productie en lopende band werk wordt bij deze designer dan ook afgezworen. Zo worden alle producten compleet met de hand gemaakt waardoor zelfs het meest ondenkbare toch mogelijk blijkt te zijn, materiaal keuzes en het juist combineren hiervan wordt dan ook serieus genomen. De stalen deuren staan voor Jeroen centraal maar ook alle denkbare staal elementen worden naar uw wens met veel passie en vakkennis ontwikkeld in de hoogst haalbare uitvoering.

Bij JVR Design zorgen ze ervoor dat de praktische kant van staal hand in hand gaat met een lust voor het oog. Kortom: voor een bijzondere handgemaakte bijdrage binnen uw interieur zoals o.a. draai- taats en schuifdeuren, meubels en buitenkozijnen volgens de gecertificeerde eisen kunt u het vertrouwen om uw wensen te realiseren in handen van Jeroen van Rut leggen.

"Onze basis voor JVR DESIGN bestaat uit veel passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor u! Met een overdosis aan vakkennis, ervaring, meedenkend vermogen en het waarborgen van ambachtelijke kwaliteit kijken wij er naar uit om een bijzondere bijdrage aan uw interieur/exterieur te mogen leveren." - Jeroen van Rut -

Erkend 5-sterrenspecialist

JVR design is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt JVR design te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan JVR design?

Vraag het de specialist