5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

JVR design

0%
0%
0%

JVR design beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met JVR design op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over JVR design

JVR Design is ontwikkeld door Jeroen van Rut, een gedreven staal designer die door jarenlange ervaring binnen de stalen deuren branche een bijzondere bijdrage aan uw interieur en exterieur kan leveren. Het team van JVR Design staat bekend om een korte en rechtstreekse communicatielijn waarbij Jeroen persoonlijk ook nog eens een adviserende bijdrage kan leveren aan de mogelijkheden binnen het complete interieur.

Het is duidelijk dat JVR design bij ieder project kiest voor de persoonlijke aandacht die het verdient, massa productie en lopende band werk wordt bij deze designer dan ook afgezworen. Zo worden alle producten compleet met de hand gemaakt waardoor zelfs het meest ondenkbare toch mogelijk blijkt te zijn, materiaal keuzes en het juist combineren hiervan wordt dan ook serieus genomen. De stalen deuren staan voor Jeroen centraal maar ook alle denkbare staal elementen worden naar uw wens met veel passie en vakkennis ontwikkeld in de hoogst haalbare uitvoering.

Bij JVR Design zorgen ze ervoor dat de praktische kant van staal hand in hand gaat met een lust voor het oog. Kortom: voor een bijzondere handgemaakte bijdrage binnen uw interieur zoals o.a. draai- taats en schuifdeuren, meubels en buitenkozijnen volgens de gecertificeerde eisen kunt u het vertrouwen om uw wensen te realiseren in handen van Jeroen van Rut leggen.

"Onze basis voor JVR DESIGN bestaat uit veel passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor u! Met een overdosis aan vakkennis, ervaring, meedenkend vermogen en het waarborgen van ambachtelijke kwaliteit kijken wij er naar uit om een bijzondere bijdrage aan uw interieur/exterieur te mogen leveren." - Jeroen van Rut -

Erkend 5-sterrenspecialist

JVR design is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt JVR design te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan JVR design ?

Vraag het de specialist