KBC Keukens

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

KBC Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt KBC Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

KBC Keukens heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met KBC Keukens.
Gemiddeld wordt KBC Keukens met een 0 beoordeeld.
KBC Keukens heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over KBC Keukens

Voel je direct welkom in onze showroom

Een walhalla van keukens en badkamers, zo ervaren onze gasten de showroom van meer dan 1600 m2. Je krijgt op je gemak een goede en complete indruk van alle diverse stijlen en sferen.

Modern, klassiek of liever tijdloos? Bij KBC heb je keuze uit honderden modellen en kleuren. Door de opzet van onze showroom verdwaal je niet in keuzestress, maar helpen we je jouw persoonlijke stijl en ideale setting te vinden.

KBC Scharnegoutum is sinds de start in 1976 uitgegroeid tot ‘binnenshuis de beste’ en daar zijn we trots op. Voor ons betekent het dat we elke dag en bij elke klant uitgebreid de tijd nemen, goed luisteren naar je wensen en met toewijding en plezier werken aan jouw ideale keuken of badkamer.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

KBC Keukens
Zwettewei 100a
8629 EE, Scharnegoutem

Vragen aan KBC Keukens