5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
KeukenIdee
Veilingweg 1
5301 KM, ZALTBOMMEL
0418-726991

KeukenIdee

86,84%
7,89%
5,26%

KeukenIdee beoordelingen en ervaringen

94,74% heeft goede tot zeer goede ervaringen met KeukenIdee op basis van 38 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Heb geduld, maar het komt goed! Wij zijn door Martijn goed en vakkundig geholpen en geadviseerd tijdens het gehele aankoopproces. De doorslag waarom we voor KeukenIdee gekozen hebben is voor ons toch hoofdzakelijk de ongedwongen en persoonlijke sfeer waarin het gehele aankoopproces verloopt. Tijdens plaatsing van de keuken kan er echter wel een stuk efficiënter gewerkt worden waardoor alles vlotter verloopt. De planning moet ook realistischer gemaakt worden om zodoende een beter verwachtingspatroon te geven aan de klant. Daarentegen staat de klant hier ook echt centraal en wordt alles in het werk gesteld om de klant tevreden te houden/maken. Bij ons is namelijk na circa 1,5 jaar de kasten wand opnieuw geplaatst omdat deze niet volledig recht stond. Welk ander keukenbedrijf zou dat na deze periode nog doen! Dat is pas echt de klant centraal stellen. Kortom het is een goed bedrijf waar wel effectiever gewerkt kan worden, maar uiteindelijk wordt het zeker opgelost.

  Verbeterpunten:
  De planning realistisch maken en sneller, goed en duidelijk communiceren. Indien dit op een goede manier gebeurd zal er een hoop ergernis voor beide partijen bespaard worden en zal dit ook een hoop kosten schelen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Vanwege de uitstekende kwaliteit van het product en de uitmuntende service tijdens aankoop maar ook vooral daarna.

  Verbeterpunten:
  Niets veranderen. Gaat perfect zo.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Lia heeft oog voor detail en denkt graag met je mee. In de showroom zijn veel opties te bekijken zodat je een goed beeld krijgt van wat praktisch en mooi is. Levering was goed gepland en montage is prima uitgevoerd. Inmiddels hebben we onze keuken een aantal weken in gebruik en hebben wij hier dagelijks veel plezier van. Het is echt de eyecatcher van onze woning geworden! Dankjewel voor alle goede zorgen.

  Verbeterpunten:
  Communicatie zou nog beter kunnen maar ook dit is allemaal goed opgelost.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Wij zijn heel goed geholpen door Lia. Ze luisterde goed naar onze wensen en hierdoor hebben wij nu een schitterende keuken

  Verbeterpunten:
  Vooral zo doorgaan...top!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Wij vertelden aan Lia Smulders onze wensen en zij wist die te vertalen naar onze droomkeuken. Ze is zeer deskundig en luistert goed met een engelengeduld. Er was een verkeerd deurtje geleverd en dat werd zonder problemen omgeruild. Ze vroeg meerdere keren of alles naar wens was en het vooral aan te geven als we ergens niet tevreden over zijn. Onze ervaring is dat KeukenIdee er alles aan zal doen om de klant tevreden te stellen.

  Verbeterpunten:
  Ga zo door!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Erg deskundig, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Door de ruime keuze hebben we nu eindelijk onze droom keuken in huis staan.

  Verbeterpunten:
  Ga zo door, we zijn goed geholpen en hebben er niks op of aan te merken

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  KeukenIdee denkt goed en creatief mee met het ontwerp en de daaruit voortvloeiende (on)mogelijkheden. Het resultaat is geweldig mooi, identiek aan het ontwerp en zeer strak en kundig afgewerkt.

  Verbeterpunten:
  Echte vakmannen op het gebied van keukens. Communicatie en time management zouden beter mogen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  In tegenstelling tot een eerdere review die ik hieronder lees kan ik juist aangeven dat mijn man en ik erg tevreden zijn met onze nieuwe keuken. het grootste deel van de verbouwing hebben we ook door keukenidee laten uitvoeren. Communicatie was hierin goed. In ieder geval zeker niet zoals ik hieronder lees. Wij zouden zeker opnieuw kiezen voor een keuken (incl. verbouwing) van keukenidee. Wij zijn er trots op!

  Verbeterpunten:
  Vooral doorgaan met wat jullie doen!

 • Beoordeling
  2
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Bij verkoop zijn we goed geholpen door Lia Smulders. Bij afspraken maken voor levering en plaatsen keuken met Martijn beperkte klantgerichte communicatie. Wantrouwen uitgesproken. Bij keukenmontage een briefje met tekortkomingen ipv even bellen en/of direct constateren bij eerste dag keukenmontage. Reactie van de klant weerleggen, geen eigen reflectie. Als reactie op verkeerd geleverd fornuis; "raar dat jullie er na 3 weken achter komen dat het verkeerde fornuis is geleverd", ipv; "wat vervelend, maar fijn dat jullie met het geleverde fornuis ook tevreden zijn"

  Verbeterpunten:
  Luisteren naar de klant, in gesprek gaan. Niet de "onmacht" en/of excuses maken. Wat kan ik voor u doen... Arrogante toon weglaten. Alle keukens worden altijd ineens goed geleverd. Dus niet!

 • Beoordeling
  5
  Waarom beveelt u KeukenIdee wel of niet aan:

  Er is bij ons toch wel een en ander niet goed gegaan Eer alles opgelost was waren we toch wel een week of 8 a 9 verder Dat is echt te lang

  Verbeterpunten:
  Sneller handelen

Schrijf een beoordeling

Over KeukenIdee

Waarom keukenidee?

Wij van keukenidee realiseren ons dat de aankoop van een keuken van veel factoren afhankelijk is. Vaak speelt de prijs een grote rol maar ook de creativiteit van de verkoper is vaak een reden waarom een potentiële klant kiest om de nieuwe keuken aan te schaffen bij de desbetreffende keukenshowroom.

Netto prijzen.
Keukenidee werkt al van oudsher met een netto prijs principe. Bij ons is er geen manager die de prijs bepaald een ook bestaat er bij ons geen “wanneer u nu beslist ontvangt u nog 5% extra korting”
De uiterst vakkundige verkopers van Keukenidee werken altijd volgens een netto prijs. Een prijs waarin de maximale korting verwerkt is. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat we ALTIJD goedkoper zijn dan de concurrent wanneer we appels met appels vergelijken.

Kan niet…
Kan niet is een woord dat keukenidee pas in de mond neemt als er echt iets technisch niet mogelijk is. Heeft u een idee of een wens? maak dit kenbaar aan de verkoper. 99% van de wensen maakt Keukenidee mogelijk!

Verbouwen.
Keukenidee heeft alle vakkundigheid in huis om voor u een totale verbouwing uit te voeren. Wilt u de nieuwe keuken plaatsen in de reeds aangebouwde garage en moet hier bijvoorbeeld een muurdoorbraak voor gemaakt worden. Keukenidee kan dit voor u verzorgen! Maar ook het leggen van een neiuwe tegelvloer met vloerverwarming of het verleggen van de benodigde leidingen behoort tot de mogelijkheden. Is de groepenkast aan vervanging toe? ook dit is geen enkel probleem. Hiervoor werkt Keukenidee samen met een gecertificeerde elektricien die dit vakkundig voor ons uitvoert.
Keukenidee levert het totaalconcept wat zelfs kan gaan tot inrichting van een gehele ruimte. Door de nauwe samenwerking die we hebben opgezet met bijboorbeeld de Graauw meubels in Zaltbommel kunnen we ook diverse meubels naar wens leveren. Zo kunnen we de gehele ruimte voor u afstylen, zelfs incl. accesoires.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

KeukenIdee is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt KeukenIdee te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan KeukenIdee?

Vraag het de specialist