Keukennet.nl

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Keukennet.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Keukennet.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Keukennet.nl heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Keukennet.nl.
Gemiddeld wordt Keukennet.nl met een 0 beoordeeld.
Keukennet.nl heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Keukennet.nl

Keukennet.nl is een van de meest transparante keukenwinkels van Nederland. Keukennet.nl heeft als motto dat een keuken kopen weer leuk wordt. Wij hebben geen snellebeslisserskorting, gratis montage of gratis apparaten. Keukennet.nl heeft altijd en voor iedereen de beste prijs.

Keukennet.nl levert keukens van het Duitse merk KH System Möbel, welke zich onderscheid op het gebied van ultramoderne productie, de mogelijkheden voor een fantastisch design en de kwaliteit in het dagelijkse gebruik.

Neem een kijkje op onze website voor ons assortiment, of kom gezellig langs voor een persoonlijk advies staan we voor u klaar in onze mooie winkel in de binnenstad van Dordrecht!

Aanbiedingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
12:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Keukennet.nl
Voorstraat 384
3311 CX, DORDRECHT

Vragen aan Keukennet.nl