Keukens Ede

Beoordeling 8,7 gebaseerd op 23 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
78,3%
Tevreden
17,4%
Ontevreden
4,4%

Keukens Ede
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Keukens Ede is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Keukens Ede te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Keukens Ede heeft 23 klantbeoordelingen verzameld.
78% is supertevreden, 17% is tevreden en 4% is ontevreden.
95.65% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Keukens Ede.
Gemiddeld wordt Keukens Ede met een 8,7 beoordeeld.
Keukens Ede heeft een NPS score van 74 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Keukens Ede

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van KüchenTreff Keukens Ede. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Eind november 2020 opent de keukendesigner Ruud Langestraat de nieuwste vestiging van Keukens Ede in de gelijknamige plaats. Vanuit deze nieuwe vestiging zal hij de klanten in de regio Ede, Wageningen en Veenendaal, de kwaliteit en service verlenen, die honderden klanten de afgelopen jaren in de regio reeds hebben ervaren. Samen met ervaren montageteams kunnen wij u geheel ontzorgen bij uw keuze voor een nieuwe keuken. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u verzekerd zijn van een persoonlijk uniek ontwerp, waar aandacht is voor uw persoonlijke leefstijl en passend in uw interieur en smaak.

Keukens Ede biedt u naast 400m/2 showroom, de mogelijkheid om online, een kijkje in onze showroom te nemen, ons totale assortiment te bekijken en vanuit huis een ontwerp te laten maken, of 24/7 online een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Buiten openingstijden op afspraak
Woensdag
buiten openingstijd op afspraak zie www.keukensede.nl
Donderdag
buiten openingstijd op afspraak
zie www.keukensede.nl
Vrijdag
buiten openingstijd op afspraak
zie www.keukensede.nl
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
op afspraak
via 0627307903

Contact

Keukens Ede
Maanderweg 48
7071 PW, Ede

Vragen aan Keukens Ede