Kitchen Concepts

Beoordeling 8,1 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
87,5%
Tevreden
0%
Ontevreden
12,5%

Kitchen Concepts
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Kitchen Concepts is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kitchen Concepts te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Kitchen Concepts heeft 8 klantbeoordelingen verzameld.
88% is supertevreden, 0% is tevreden en 13% is ontevreden.
87.5% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kitchen Concepts.
Gemiddeld wordt Kitchen Concepts met een 8,1 beoordeeld.
Kitchen Concepts heeft een NPS score van 75 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Kitchen Concepts

Een keuken zoals een maatpak voor u op maat gesneden. Na een eerste kennismakingsgesprek waarin wij graag willen weten wat uw specifieke keuken/interieurwensen zijn, gaan wij een ontwerp voor u maken. Hierbij is niet alleen de esthetiek belangrijk, maar zeker ook de ergonomie. Wij kijken op een creatieve, tikkeltje eigenwijze manier misschien, naar een keuken. Met een grote diversiteit aan materiaalkeuzes en maatwerkoplossingen. Meestal produceren wij deze keukens dan in eigen werkplaats. Als dit niet nodig is, dan hebben we nog een private-label welke in Duitsland wordt geproduceerd waarmee wij ook in staat zijn een bijzondere keuken voor u te maken voor een leuke prijs.

Materiaal
Wij werken graag met mooie robuuste materialen zoals hout, staal, roestvaststaal en glas. Deze materialen verwerken wij in eigen werkplaats die is opgesplitst in een hout en een staalafdeling. Natuursteen, marmer en beton betrekken wij bij gerenommeerde fabrikanten zoals Arte di Granito, Grillo en Traz. Wij zijn dealer van exclusieve apparatuurmerken zoals Wolf-SubZero, KitchenAid, Gaggenau, Miele, Neff, Bora, Concept Swiss, Pitt Cooking, Lacanche, AGA en Quooker. Wij adviseren uw graag. Kwaliteit staat voorop waardoor u verzekerd bent van jarenlang kookplezier en voortreffelijke service.

Team
Ons creatief team bestaat uit gediplomeerde binnenhuisarchitecten Kirsten en Jorg.
De eigenaar is Marco met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en passie voor keukens.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Kitchen Concepts. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Kitchen Concepts
Minervum 7030
4817 ZL, Breda

Vragen aan Kitchen Concepts