Klimaatgarant B.V.

Beoordeling 0,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
100%

Klimaatgarant B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Klimaatgarant B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Klimaatgarant B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Klimaatgarant B.V. heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 100% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Klimaatgarant B.V..
Gemiddeld wordt Klimaatgarant B.V. met een 0,5 beoordeeld.
Klimaatgarant B.V. heeft een NPS score van -100 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Klimaatgarant B.V.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Klimaatgarant B.V.. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Klimaatgarant B.V.
Admiraal de Ruyterstraat 2
3115 HB, Schiedam

Vragen aan Klimaatgarant B.V.