Kolenboertje workshops

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 71 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93%
Tevreden
7%
Ontevreden
0%

Kolenboertje workshops
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Kolenboertje workshops is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kolenboertje workshops te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Kolenboertje workshops heeft 71 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 7% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kolenboertje workshops.
Gemiddeld wordt Kolenboertje workshops met een 9,1 beoordeeld.
Kolenboertje workshops heeft een NPS score van 93 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Kolenboertje workshops

Welkom bij Kolenboertje.

Tijdens onze workshops leren we je de belangrijkste technieken die toepasbaar zijn op alle barbecues met een deksel en regelbare warmtebron. We onderscheiden ons van andere aanbieders door de kunst van het weglaten toe te passen op onze programma's. We werken niet met sausjes en marinades en stokbrood met salades zijn mooi voor de vulling maar zal je bij ons niet terugzien. Onze programma's zijn duurzaam en gericht op de toekomstige manier van barbecueën. We koppelen onze programma's aan meesterschap en kunstschilders. De barbecue is het frame, het rooster het doek en de ingrediënten de verf. Eenmaal op onze houten planken ervaar je de kunst van het weglaten in al haar puurheid en eenvoud. Hierdoor moeten onze bbq-meesters met de hoogste kwaliteit producten werken.


Nog geen workshop gevolgd bij Kolenboertje? De kans is groot dat je er mensen over hebt horen spreken. Puur vlees en vis van topkwaliteit, veel humor maar ook een enorm leerzaam programma typeren de workshops bij Kolenboertje en op locatie. Met een indrukwekkende lijst van bedrijven, vriendengroepen maar ook leuke samengestelde groepen deelnemers mag Kolenboertje zich één van de meest gevraagde aanbieders van Nederland noemen. Grillen thuis zal na het volgen van deze workshop nooit meer hetzelfde zijn!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op en onze grillmasters hebben altijd een passende oplossing.

Aanbiedingen

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Kolenboertje workshops
Beverdamsweg 2
7642 NZ, Wierden

Vragen aan Kolenboertje workshops