5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Kooklux
Fennaweg 7
2991 ZA, BARENDRECHT
0180-654809

Kooklux

86,67%
3,33%
10%

Kooklux beoordelingen en ervaringen

90% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kooklux op basis van 30 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Wij hebben net telefonisch contact gehad over de aanschaf van een fornuis. Er werd gezegd dat de kosten voor aansluiting €40,-- duurder waren dan er op de site stond. Ook de aangegeven levertijd was niet correct. Er werd niet meegedacht. Zou dit bedrijf nooit aanbevelen om die redenen.

  Verbeterpunten:
  Zorgen dat de informatie op de site correct is en anders een tegemoetkoming doen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Mooie showroom, vriendelijk en deskundig personeel dat alle tijd neemt om duidelijke uitleg te geven. Goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen.

  Verbeterpunten:
  Nvt

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Een mooie showroom en leuk personeel. Bij vragen altijd goed telefonisch bereikbaar, dat maakt het persoonlijk en zie je helaas weinig meer. Een echte specialist! We hopen lang plezier te hebben van ons fornuis maar wie weet tot in de toekomst!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Vrij recent mijn Big Green Egg gekocht via de telefoon, ben vriendelijk geholpen en de bestelling werd binnen een dag al geleverd. Dit had ik gevraagd omdat het lekker weer zou worden in het weekend, super service. Groeten uit Groningen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Een mooie showroom, huiselijke sfeer en vooral gezellig personeel! Ik heb hier mijn AGA Dual Control gekocht, een droom die uitkomt. De relaxte service van Kooklux hebben mijn vrouw en ik als zeer prettig ervaren. mvg

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Slechte ervaring met Kooklux. Gasfornuis Lofra van 899 euro is binnen 3 jaar stuk. Telefonisch wordt in eerste instantie toegezegd dat ze een passende oplossing zullen regelen. Mij wordt gevraagd de defecten op de mail te zetten. Krijg vervolgens geen antwoord, ook niet na meerdere mails, en geen enkele terugkoppeling. Dit duurt bij elkaar meer dan 6 weken. Moet uiteindelijk zelf naar de leverancier bellen. Dan blijkt dat Kooklux geen moeite heeft gedaan om iets te regelen met de leverancier en dat we alsnog voorrijkosten, servicekosten en onderdelen gewoon moeten betalen. N.B. een week voorafgaand aan plaatsen deze recensie heb ik hen nogmaals gemaild en uitgelegd waarom ik ontevreden ben. Geen enkele reactie op gekregen.

  Verbeterpunten:
  Geen toezeggingen doen die je vervolgens niet waarmaakt. Wel reageren op mails. Proactieve houding om een oplossing te vinden.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Een zeer vriendelijk en menselijk bedrijf. Goede service en leuke prijzen en een super garantie

  Verbeterpunten:
  Wij komen zeker terug en zullen jullie aanbevelen.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Prachtige showroom! We hebben hier in een gezellige sfeer ons Falcon fornuis gekocht met een leuke persoonlijke service.

 • Beoordeling
  2
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Recentelijk op bezoek geweest. Verkoper was erg opdringerig en dat gaf me geen goed gevoel. Daarnaast bleek achteraf de informatie niet juistte zijn.

  Verbeterpunten:
  er komt geen volgende keer

  Reactie van Kooklux

  Goedemiddag familie de Vlieger,

  Wat vervelend om te lezen. We streven ernaar, als specialist, om iedereen persoonlijk en met een glimlach te helpen. We zitten hier met een klein professioneel team, en dit klinkt niet als het gedrag van iemand uit ons team. We hebben geprobeerd om met u in contact te komen. Echter bestaat het mailadres dat u gebruikt heeft voor deze recensie niet, wellicht heeft u een verkeerd mailadres gebruikt ;)

  We komen graag met u in contact, zodat er misschien toch een volgende keer komt :)

  Met vriendelijke groet,
  Thomas

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Kooklux wel of niet aan:

  Afspraken goed nagekomen

  Verbeterpunten:
  Het zelfde , goed is goed genoeg .

Schrijf een beoordeling

Over Kooklux

Kooklux B.V. is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop van luxe vrijstaande fornuizen, afzuigkappen, keuken(inbouw)apparatuur en barbecues. Wij zijn officieel leverancier van een aantal topmerken fornuizen zoals Falcon, AGA en Tecnogas en van de barbecue merken Big Green Egg en Primo. In onze webshop en showroom vindt u een groot aanbod van al deze merken. Door continu in te spelen op uw wensen en uitsluitend topmerken aan te bieden heeft Kooklux zich door de jaren heen ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van fornuizen, keukenapparatuur en barbecues. Klantvriendelijkheid, duidelijkheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden van onze aanpak. Wij onderhouden nauwe contacten met onze fabrikanten en kunnen u daardoor altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van hun producten.

Onze Missie
"Kwaliteitsmerken, goede service en scherpe prijzen". Wij spelen continu in op de wensen van onze klanten en verkopen uitsluitend de beste merken. Wij streven ernaar om een betrouwbare kwaliteitsleverancier te zijn van vrijstaande fornuizen, barbecues, koelkasten en keuken(inbouw)apparatuur.

Website
In onze webshop hebben wij een mooi assortiment samengesteld van al onze merken fornuizen, barbecues en keukenapparatuur. De website trekt dagelijks vele bezoekers en is 24 uur per dag online. Op elk moment van de dag kunt u als klant informatie opvragen en bestellingen plaatsen. Gebruiksvriendelijkheid, een overzichtelijke indeling en duidelijke informatie moet het bezoek aan onze website veraangenamen.

via deze link gaat u rechtstreeks naar de Webshop: http://www.kooklux.nl

Showroom
Wilt u liever een persoonlijke uitleg over onze producten dan kunt een geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Kooklux is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kooklux te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Kooklux ?

Vraag het de specialist