Kooklux

Beoordeling 8,5 gebaseerd op 31 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
87,1%
Tevreden
3,2%
Ontevreden
9,7%

Kooklux
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Kooklux is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kooklux te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Kooklux heeft 31 klantbeoordelingen verzameld.
87% is supertevreden, 3% is tevreden en 10% is ontevreden.
90% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kooklux.
Gemiddeld wordt Kooklux met een 8,5 beoordeeld.
Kooklux heeft een NPS score van 77 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Kooklux

Kooklux B.V. is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop van luxe vrijstaande fornuizen, afzuigkappen, keuken(inbouw)apparatuur en barbecues. Wij zijn officieel leverancier van een aantal topmerken fornuizen zoals Falcon, AGA en Tecnogas en van de barbecue merken Big Green Egg en Primo. In onze webshop en showroom vindt u een groot aanbod van al deze merken. Door continu in te spelen op uw wensen en uitsluitend topmerken aan te bieden heeft Kooklux zich door de jaren heen ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van fornuizen, keukenapparatuur en barbecues. Klantvriendelijkheid, duidelijkheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden van onze aanpak. Wij onderhouden nauwe contacten met onze fabrikanten en kunnen u daardoor altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van hun producten.

Onze Missie
"Kwaliteitsmerken, goede service en scherpe prijzen". Wij spelen continu in op de wensen van onze klanten en verkopen uitsluitend de beste merken. Wij streven ernaar om een betrouwbare kwaliteitsleverancier te zijn van vrijstaande fornuizen, barbecues, koelkasten en keuken(inbouw)apparatuur.

Website
In onze webshop hebben wij een mooi assortiment samengesteld van al onze merken fornuizen, barbecues en keukenapparatuur. De website trekt dagelijks vele bezoekers en is 24 uur per dag online. Op elk moment van de dag kunt u als klant informatie opvragen en bestellingen plaatsen. Gebruiksvriendelijkheid, een overzichtelijke indeling en duidelijke informatie moet het bezoek aan onze website veraangenamen.

via deze link gaat u rechtstreeks naar de Webshop: www.kooklux.nl

Showroom
Wilt u liever een persoonlijke uitleg over onze producten dan kunt een geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Portfolio

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Contact

Kooklux
Fennaweg 7
2991 ZA, BARENDRECHT

Vragen aan Kooklux