Koos Kluytmans Interieurs

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 9 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Koos Kluytmans Interieurs
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Koos Kluytmans Interieurs is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Koos Kluytmans Interieurs te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Koos Kluytmans Interieurs heeft 9 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Koos Kluytmans Interieurs.
Gemiddeld wordt Koos Kluytmans Interieurs met een 9,4 beoordeeld.
Koos Kluytmans Interieurs heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Koos Kluytmans Interieurs

Koos Kluytmans Interieurs, Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio.

Koos Kluytmans Interieurs is gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl, maar ook in landelijke stijl. De collectie van Koos Kluytmans Interieurs kenmerkt zich door kwaliteit. Dit uit zich niet alleen in de degelijkheid, de duurzaamheid, het comfort en de vormgeving van de producten, maar zeker ook in het feit dat alle fabrikanten en importeurs, waarmee samengewerkt wordt, geselecteerd worden op verantwoord produceren wat betreft arbeidsomstandigheden en millieu.

Daarom werkt Koos Kluytmans Interieurs voornamelijk met bedrijven uit Nederland, Duitsland, Belgie, Zwitserland, Zweden en Oostenrijk. Niet alleen zijn de topmerken bij Koos Kluytmans royaal vertegenwoordigd, ook al 2 generaties kenmerkt Koos Kluytmans interieurs zich door het zeer persoonlijke contact met de klant en een gedegen ervaring in het vak. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met jou stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Koos Kluytmans Interieurs
Pastoor van Beugenstraat 35
5061 CR, OISTERWIJK

Vragen aan Koos Kluytmans Interieurs