Krogten Kozijnen

Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Krogten Kozijnen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Krogten Kozijnen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Krogten Kozijnen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Krogten Kozijnen heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Krogten Kozijnen.
Gemiddeld wordt Krogten Kozijnen met een 10 beoordeeld.
Krogten Kozijnen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Krogten Kozijnen

Sinds 2005 zijn wij actief in de kozijnen. We zijn begonnen in de montage en dat doen wij dus nog steeds. Als montagebedrijf bij de grotere projecten van woningbouw verenigingen, of projecten van fabrikanten.

Kozijn leverancier
Omdat wij nu zelf ook kozijnen leveren, kunnen wij u dus helpen als woning eigenaar. Om te beginnen kunnen we een plan maken voor uw woning. Zowel uw renovatie als nieuwbouw project. Dat betekend dat u bij ons op het goede adres bent voor het vervangen van uw kozijnen, omdat wij weten wat wij doen.

Kunststof en aluminium kozijnen
Wij leveren kunststof kozijnen gemaakt van Profine(K-vision) profielen. Geproduceerd bij AKH gevelelementen. Onze Aluminium kozijnen zijn gemaakt van profielen van Aluprof in de fabriek van Atoom13. Beide fabrieken zijn dus door ons gekozen omdat zij perfecte afwerking en kwaliteits kozijnen leveren.

Omdat wij veel gewerkt hebben voor grote fabrikanten, zien wij het verschil tussen fabrikant en kwaliteit, dus om deze rede beperken wij ons voor de verkoop tot onze selectie. Wij bieden een product aan waar we achter staan.

Wij komen graag langs
U bent dus bij ons aan het goede adres voor een: Schuifpui, voordeur, vouwwand, kozijn, schuurdeur, achterdeur, tripple glas, HR++ glas, binnen afwerking, vensterbank, hardsteen dorpel.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:00
Dinsdag
07:30 - 17:00
Woensdag
07:30 - 17:00
Donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Krogten Kozijnen
Rudonk 5d
4824 AJ, Breda

Vragen aan Krogten Kozijnen