5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Kruider Wooninrichting

0%
0%
0%

Kruider Wooninrichting beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kruider Wooninrichting op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Kruider Wooninrichting

Wij zorgen dat u zich thuis voelt!
Kwaliteit, service en ontzorgen zijn de kernwaarden bij Kruider Wooninrichting in Steenwijk. Bij ons dompelt u zich onder in wooninspiratie, slaapcomfort en een volledige woongemak. Wij bieden u vriendelijk en deskundig advies en staan volledig voor u klaar met ruime keuzemogelijkheden en zeer scherpe prijzen.

Thuis kiezen
Uiteraard bieden wij u ook de gelegenheid thuis nog even rustig over uw mogelijke keuze na te denken. Stalen vloerbedekking of showbanen gordijnstof kunt u gerust mee naar huis nemen. Op die manier kunt u bepalen welk materiaal of welke kleur het beste bij uw interieur en woonwensen past. Wij denken graag met u mee.

Van uw woning een echt thuis maken met Kruider
Bij Kruider Woninginrichting vindt u alles om van uw woning een echt thuis te maken. Wij bieden u een volledige woonservice, van vloerbedekkingen als tapijt, parket, marmoleum, karpetten en laminaat tot raamdecoraties als gordijnen, vitrages en zonweringen. Uiteraard zorgen wij ook voor alle bijbehorende bevestigingssystemen. Wij leggen, plaatsen en monteren alles vakkundig voor u.

Wilt u een volledige woonservice ervaren, kom dan langs in één van onze showrooms. U vindt ons aan het Steenwijkerdiep of er tegenover aan de Tukseweg in Steenwijk. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren (in de blauwe zone, parkeerschijf verplicht). Bij ons magazijn aan de Boterweg kunt u terecht voor extra voordelige magazijnaanbiedingen.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Kruider Wooninrichting. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Kruider Wooninrichting is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kruider Wooninrichting te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
13.30 – 18.00 uur
Dinsdag
09.00 -18.00 uur
Woensdag
09.00 -18.00 uur
Donderdag
09.00 - 21.00 uur
Vrijdag
09.00 -18.00 uur
Zaterdag
09.00 – 17.00 uur
Zondag
gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Kruider Wooninrichting?

Vraag het de specialist