KTFkeukens Showroom Rijen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

KTFkeukens Showroom Rijen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt KTFkeukens Showroom Rijen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

KTFkeukens Showroom Rijen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met KTFkeukens Showroom Rijen.
Gemiddeld wordt KTFkeukens Showroom Rijen met een 0 beoordeeld.
KTFkeukens Showroom Rijen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over KTFkeukens Showroom Rijen

KTFkeukens is voornamelijk gespecialiseerd in keukens. Tevens voeren wij uiteraard ook andere werkzaamheden uit. Een keuken is een belangrijke investering en daarom staan wij u graag bij in dit proces.

Vraag vrijblijvend een Gratis adviesgesprek aan. De keuken wordt vakkundig gemonteerd. Door een keuken montagebedrijf. Wij plaatsen inbouwkeukens inclusief accessoires en keukenapparatuur van diverse merken. Alle keukenmontages worden gebruiksklaar aangesloten.

Bent u op zoek naar een ervaren keukenmontagespecialist? Dan bent u bij KTFkeukens in goede handen.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van KTFkeukens Showroom Rijen. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Contact

KTFkeukens Showroom Rijen
Rembrandtlaan 160
5121 WL, Rijen

Vragen aan KTFkeukens Showroom Rijen