KüchenTreff Keukens Ede

Beoordeling 8 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
40%
Tevreden
60%
Ontevreden
0%

KüchenTreff Keukens Ede
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

KüchenTreff Keukens Ede is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt KüchenTreff Keukens Ede te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

KüchenTreff Keukens Ede heeft 5 klantbeoordelingen verzameld.
40% is supertevreden, 60% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met KüchenTreff Keukens Ede.
Gemiddeld wordt KüchenTreff Keukens Ede met een 8 beoordeeld.
KüchenTreff Keukens Ede heeft een NPS score van 40 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over KüchenTreff Keukens Ede

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van KüchenTreff Keukens Ede. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Eind november 2020 opent de keukendesigner Ruud Langestraat de nieuwste vestiging van Keukens Ede in de gelijknamige plaats. Vanuit deze nieuwe vestiging zal hij de klanten in de regio Ede en Wageningen, de kwaliteit en service verlenen, die honderden klanten de afgelopen jaren in de regio reeds hebben ervaren. Samen met ervaren montageteams kunnen wij u geheel ontzorgen bij uw keuze voor een nieuwe keuken. Met 40 jaar ervaring kunt u verzekerd zijn van een persoonlijk uniek ontwerp, waar aandacht is voor uw persoonlijke leefstijl en passend in uw interieur en smaak.

Keukens Ede biedt u naast 400m/2 showroom, de mogelijkheid om online, een kijkje in onze showroom te nemen, ons totale assortiment te bekijken en vanuit huis een ontwerp te laten maken, of 24/7 online een afspraak in te plannen.

Aanbiedingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

KüchenTreff Keukens Ede
Maanderweg 48
7071 PW, Ede

Vragen aan KüchenTreff Keukens Ede