Lekker Erotisch

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Lekker Erotisch is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Lekker Erotisch te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Lekker Erotisch heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Lekker Erotisch.
Gemiddeld wordt Lekker Erotisch met een 0 beoordeeld.
Lekker Erotisch heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Lekker Erotisch

Lekker Erotisch is een online sexshop met een ontzettend breed assortiment van wel meer dan 6000 verschillende sexspeeltjes voor hem, haar en koppels.
Natuurlijk mogen daarin de vibrator en dildo niet ontbreken. Naast deze sexspeeltjes ontdek je bij Lekker Erotisch een uitgebreide drogisterij met condooms, glijmiddel, producten voor de intieme verzorging en nog veel meer.

Onze Sexshop richt zich naast de standaard sexspeeltjes ook op spannende dames lingerie. Voor iedere seksuele voorkeur vind je bij Lekker Erotisch passende sexspeeltjes, of je nu hetero of homoseksueel bent.
Doordat de aanschaf van sexspeeltjes in een sexshop een persoonlijke aangelegenheid is, wil je natuurlijk dat discretie voorop staat.

Bij onze sexshop ben je gegarandeerd van een discrete levering. De naam van de sexshop zal niet worden vermeld op je pakketje. Niemand zal hierdoor te weten komen dat jij sexspeeltjes hebt besteld bij een sexshop.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Lekker Erotisch. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Lekker Erotisch
Bussumsestraat 130
2574 JN, Den Haag

Vragen aan Lekker Erotisch