Electro World Leneman

Beoordeling 9 gebaseerd op 486 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,1%
Tevreden
4,3%
Ontevreden
0,6%

Electro World Leneman
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Electro World Leneman is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Electro World Leneman te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Electro World Leneman heeft 486 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.38% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Electro World Leneman.
Gemiddeld wordt Electro World Leneman met een 9 beoordeeld.
Electro World Leneman heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Electro World Leneman

In Varsseveld staat Jurgen Leneman voor u klaar met zijn installatiebedrijf en electro vakzaak
Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid.
Daar kunt u bij ElectroWorld Leneman op rekenen. Naast een groot assortiment witgoed, huishoudelijke artikelen en audio- en videoapparatuur levert ElectroWorld Leneman ook een uitgebreide service. Niet voor niets zijn we erkend als 5-sterrenspecialist. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie zijn onze 5 sterke punten! Mocht onverhoopt uw apparaat het toch begeven, hebben wij een eigen technische dienst welke uw apparaat vakkundig kan herstellen. Tevens Ook binnen garantie zijn wij geautoriseerd service dealer voor de merken Miele, Bosch en Siemens.

Installatiebedrijf Leneman
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud of uitbreiding van uw huidige installatie onze monteurs klaren elke klus in de regio. Onze monteurs met een gedegen scholing en ervaring kunnen elke klus aan. Door diverse cursussen elke keer weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en mogelijkheden.
Denkt u aan bouw of verbouw van uw woning, vraag dan ook eens aan kennissen of buren met welke installateur zij goede ervaringen hebben. Wellicht zal Leneman installatie dan ook genoemd gaan worden als een betrouwbare en goede partner voor uw plannen.
Leneman biedt slimme en voordelige energie oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro's per jaar.

Contact

Electro World Leneman
Schoolstraat 15
7051 DB, VARSSEVELD

Vragen aan Electro World Leneman