Loewe Gallery Koudijs Amsterdam

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 121 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99,2%
Tevreden
0,8%
Ontevreden
0%

Loewe Gallery Koudijs Amsterdam
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Loewe Gallery Koudijs Amsterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Loewe Gallery Koudijs Amsterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Loewe Gallery Koudijs Amsterdam heeft 121 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Loewe Gallery Koudijs Amsterdam.
Gemiddeld wordt Loewe Gallery Koudijs Amsterdam met een 9,4 beoordeeld.
Loewe Gallery Koudijs Amsterdam heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Loewe Gallery Koudijs Amsterdam

Twee geweldige locaties om u te dienen!

In het Oude Dorp van Amstelveen vindt u onze hoofd vestiging waar we een grote collectie audio- video en witgoed presenteren. Al meer dan 100 jaar staan wij voor service en kwaliteit. Sinds enige tijd mogen wij ook het predicaat hofleverancier dragen. Bij ons krijgt u advies met gevoel en samen met u vinden wij altijd de beste oplossing.

Midden in het centrum van Amsterdam vindt u de mooiste Loewe Gallery van Europa. Na een grondige restyling bieden wij u hier ook de interieurproducten van het Belgische design merk Scapa. Van vazen tot banken in zeer veel materiaalsoorten kunnen wij u leveren. Uiteraard kunt u ook alle Loewe producten hier bekijken en beluisteren in alle maten en kleurvarianten. Ook adviseren wij u graag over Smart Home oplossingen. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren kunt u in de garage onder het Byzantium.

Als erkend 5-sterrenspecialist staat de service voor u, bij ons voorop. Dit in combinatie met ons grote assortiment aan topmerken zoals Loewe, Bluesound, LG, Bose, Spectral, Samsung en Sonos, maakt een bezoek aan een van onze winkels de moeite waard.

U bent van harte welkom!

Kijk voor meer info en/of onze openingstijden op: http://www.koudijsonline.nl/

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Loewe Gallery Koudijs Amsterdam
Stadhouderskade 24a
1054 ES, AMSTERDAM

Vragen aan Loewe Gallery Koudijs Amsterdam