M&H Jacuzzi’s & Spa

Beoordeling 4,4 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
42,9%
Tevreden
0%
Ontevreden
57,1%

M&H Jacuzzi’s & Spa
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

M&H Jacuzzi’s & Spa is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt M&H Jacuzzi’s & Spa te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

M&H Jacuzzi’s & Spa heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
43% is supertevreden, 0% is tevreden en 57% is ontevreden.
42.86% heeft goede tot zeer goede ervaringen met M&H Jacuzzi’s & Spa.
Gemiddeld wordt M&H Jacuzzi’s & Spa met een 4,4 beoordeeld.
M&H Jacuzzi’s & Spa heeft een NPS score van -14 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over M&H Jacuzzi’s & Spa

Welkom bij M&H Jacuzzi’s & Spa uit Joure!

Droom je al jaren van een eigen Jacuzzi? Steeds meer mensen ontdekken de ontspannende werking van een eigen Jacuzzi of Hot Tub in de tuin.

Bij M&H Jacuzzi’s & Spa kun je terecht voor scherp geprijsde gebruikte én nieuwe jacuzzi’s. We leveren ook overkappingen voor in de tuin gemaakt van douglas hout. We leveren door heel Nederland, België en Duitsland. Kom je liever langs in onze showroom? Je bent van harte welkom in onze winkel in Joure waar we je graag adviseren over de mogelijkheden.

Onderdelen
Ben je toe aan een nieuw filter voor de (zwem)spa of zoek je een ander specifiek onderdeel? Ook dan staat M&H Jacuzzi graag voor je klaar. Je kunt bijna ieder onderdeel bij ons bestellen. Heb je vragen over bepaalde onderdelen of onderhoud aan de spa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan graag voor je klaar om iedere vraag te beantwoorden.

Alles in 1!!!
Bij M&H Jacuzzi’s is het ook mogelijk om overkappingen, schuttingen en bloembakken op maat te laten maken. De overkapping kan bijvoorbeeld boven een (zwem)spa worden geplaatst.

Het is ook mogelijk om een volledige tuinaanleg door ons te laten doen. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij de jarenlange ervaring in het timmer vak is geen enkele uitdaging ons te gek.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

M&H Jacuzzi’s & Spa
Haskerveldweg 10
8501ZE, Joure

Vragen aan M&H Jacuzzi’s & Spa