5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Maerssens Vloerenhuys
Raadhuisstraat 17
3603 AV, Maarssen
0346-788116

Reviews van Maerssens Vloerenhuys


Beoordeling 0 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Maerssens Vloerenhuys

0%
0%
100%

Maerssens Vloerenhuys beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Maerssens Vloerenhuys op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Maerssens Vloerenhuys wel of niet aan:

  Doe het niet. Dat is het enige dat ik aan de lezers van deze review wil meegeven. De heer Pest van Maerssens Vloerenhuys heeft een vloer afgeleverd die niet voldoet en aan herstel doet hij niet. Klanten bedreigen, dat dan weer wel. Wat is het geval? Na de behandeling van de vloer zijn er vele vlekken te zien en zijn er vele plekken waar de olie niet heeft gepakt. Wat vervolgens echt verkeerd gaat, is de manier waarop de heer Pest met de oplossing opgaat. Hij is eerst niet bereikbaar, na aandringen belooft hij meerdere keren voor herstel te zorgen en is hij niet te beroerd om mij te bedreigen als ik hem op herstel en nakoming van afspraken aanspreek. Vooral vanwege de dreiging een jurist erop gezet om de heer Pest te dwingen voor herstel te zorgen en te laten inzien dat slechte kwaliteit en klanten bedreigen geen manier van doen is. Kortom, gun jezelf een goede vloer en bespaar jezelf een hoop ellende en ga naar een andere leverancier.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Maerssens Vloerenhuys wel of niet aan:

  Echt niet aan te raden . lesje klantenservice is wel voor hun aan te raden. Het is voor hun niet mogelijk om op 10 mails en 20 dezelfde telefoon vraag terug te komen wanneer ze de vloer bij ons helemaal af kunnen maken. Elke keer is het wat als je belt moet je mailen omdat hij ze agenda niet heeft. Als je mailt reageerd die niet. Wij denken dat ze de 2e klus die ze bij ons zouden komen uitvoeren te klein vinden en daarom z on service verlenen. Sorry maar als je een grote klus door hetzelfde bedrijf laat uitvoeren en je wilt dan ook nog een kleine aanvullende klus waarvan er wordt aangeven dat ze dit zeker ook kunnen. Verwacht je ook een keer een reactie met een antwoord en niet 3 maanden waarin de contactpersoon je constant met een smoes afwippeld. Mondeling reclame voor deze opdracht is voor jullie zeer slecht !!!

  Verbeterpunten:
  Denken aan de gevolgen. Met een korte termijn visie kom je niet ver.

Schrijf een beoordeling

Over Maerssens Vloerenhuys

Het Maerssens Vloerenhuys is al 30 jaar een begrip in de regio's Utrecht en de Vechtstreek. Wij staan garant voor vakmanschap, mooie vloeren en de beste adviezen.

'Wij zijn pas tevreden als u dat bent'

Erkend 5-sterrenspecialist

Maerssens Vloerenhuys is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Maerssens Vloerenhuys te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Maerssens Vloerenhuys?

Vraag het de specialist