Marree's Wollol

Beoordeling 10 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Marree's Wollol
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Marree's Wollol is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Marree's Wollol te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Marree's Wollol heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Marree's Wollol.
Gemiddeld wordt Marree's Wollol met een 10 beoordeeld.
Marree's Wollol heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Marree's Wollol

Met onze passie voor handwerk en mooie garens willen we jou graag net zo enthousiast maken als wij zelf zijn. We willen je stimuleren om jouw creatieve ideeën om te zetten in prachtige handgemaakte producten. Zeker weten dat jij dit ook kan! Zeker met onze workshops, cursussen en met kwaliteitsgarens.
Alles kan online, in onze showroom/cursusruimte of zelfs bij jou thuis

Laat ons jouw inspiratiebron zijn.
Vooral natuurlijke materialen zoals wol en katoen hebben op ons een magische uitwerking. De fijne en zachte garens die door onze handen glijden, zijn als een soort yoga. Het geeft rust en helpt me te ontspannen. En juist dan ontstaan de mooiste creaties.

Hoe kan je ons ontmoeten?

Iedere week zie je ons bij het live-event via Facebook waar we vertellen over nieuwe patronen, mooie garens en alles over haken en breien.
Haak gezellig aan op donderdag om 19.30 uur, en laat je verrassen.

Om je een beetje op weg te helpen, vind je in onze webshop kant-en-klare haak- en breipakketten en de benodigde accessoires, zodat jij zorgeloos je creativiteit kunt laten stromen.

Je kan ons mailen, appen of bellen. We kunnen elkaar ontmoeten via Zoom, Live stream, bij een live-workshop of in onze showroom (uitsluitend op afspraak). Voel je vrij om je vragen te stellen of om advies te vragen.

Ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten!

Contact

Marree's Wollol
Golfresidentie 49
8251 NK, Dronten

Vragen aan Marree's Wollol