Maze

Beoordeling 10 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Maze
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Maze is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Maze te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Maze heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Maze.
Gemiddeld wordt Maze met een 10 beoordeeld.
Maze heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Maze

Maze is een sexshop, bioscoop en erotisch doolhof in één! Bij Maze koop je de spannendste speeltjes en accessoires. Daarnaast kun je in een discrete en relaxte omgeving lekker cruisen en daten met gelijkgestemden.

Het pand bestaat uit twee delen. De begane grond bestaat uit de shop zelf, waar we de geilste toys, accessoires en toebehoren verkopen. Achter de shop bevinden zich de kluisjes, 3 ruime bioscoopzalen waar we gay, hetero, bi, lesbische en travestie films tonen. Tevens vind je hier een douche en toilet waar je gratis gebruik van kan maken evenals een frisdrank -en koffieautomaat.

In ons spannende doolhof zorgen wij voor een aangename sfeer door middel van muziek en effecten. Bij binnenkomst begint het cruisen bij een groot centraal matras. Daaromheen een aantal grotere en kleinere cabines voorzien van tv’s waar de geilste porno gedraaid word! Voor elk wat wils; we draaien verschillende genres zodat iedereen aan zijn trekken komt. In een deel van de cabines bevinden zich gloryholes en een aantal grotere cabines zijn voorzien van matrassen. Ook hebben wij de mogelijkheid om te boeien of lekker te genieten in de sling!

Faciliteiten
Locaties:
MAZE De spannendste plek in Groningen en Den Haag, waar jij helemaal jezelf kunt zijn, bevindt zich aan het Gedempte Zuiderdiep 130, of aan de Herengracht 50a en heet Maze!

Dates:
Op hét landelijke platform Maze2day.nl vind je de leukste dates. Plaats een bericht, vind jouw match en meet @Maze. Dit platform is opgesplitst voor zowel Groningen als Den Haag

Evenementen:
Ook beleef je de spannendste erotische evenementen bij Maze! Tot in de late uurtjes doen wat je stiekem altijd al wilde doen. Check onze agenda voor alle data.

Openingstijden

Maandag
11:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Dinsdag
11:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Woensdag
11:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Donderdag
11:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Vrijdag
11:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Zaterdag
11:00 - 01:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)
Zondag
12:00 - 22:30 (Onze producten koop je 24/7 online in onze webshops)

Contact

Maze
Gedempte Zuiderdiep 130
9711 HM, Groningen

Vragen aan Maze