Meubelen De Schoenmaeker

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 92 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,7%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
1,1%

Meubelen De Schoenmaeker
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Meubelen De Schoenmaeker is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meubelen De Schoenmaeker te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Meubelen De Schoenmaeker heeft 92 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.91% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meubelen De Schoenmaeker.
Gemiddeld wordt Meubelen De Schoenmaeker met een 9,2 beoordeeld.
Meubelen De Schoenmaeker heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Meubelen De Schoenmaeker

WELKOM THUIS
bij Meubelen De Schoenmaeker
U zoekt een interieur dat echt past bij uw persoonlijkheid? Kwalitatief, uniek, duurzaam en vooral tijdloos? Dan bent u bij Meubelen De Schoenmaeker aan het juiste adres.

Hier vindt u geen massaproductie maar kwalitatieve meubelen in massief hout en zitmeubelen in leder of stof. Stuk voor stuk vervaardigd door onze eigen vakmensen. Met oog voor detail en liefde voor het vak.

Onze eigen collectie werd vakkundig aangevuld door een zorgvuldige selectie van andere topmerken, die dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een meubelstuk verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Wanneer u langskomt bij Meubelen De Schoenmaeker, zal u meteen opmerken dat u hier geen nummer bent. U krijgt van onze mensen niet alleen een gedegen technische uitleg over onze meubelen, wij denken met u mee om uw interieur uw persoonlijke toets te geven.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op onze winkel en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
14:00 - 18:00

Contact

Meubelen De Schoenmaeker
Gentsesteenweg 101
2800, MECHELEN

Vragen aan Meubelen De Schoenmaeker