5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Meubelkeus Wooon Leiderdorp
Elisabethhof 14
2353 EZ , Leiderdorp
071-3626450

Reviews van Meubelkeus Wooon Leiderdorp


Beoordeling 1,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Meubelkeus Wooon Leiderdorp

0%
0%
100%

Meubelkeus Wooon Leiderdorp beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meubelkeus Wooon Leiderdorp op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  1
  Waarom beveelt u Meubelkeus Wooon Leiderdorp wel of niet aan:

  8maanden geleden een 2-persoons boxspring gekocht. Al een tijdje zit er in 1matras, waar ik op slaap een lichte kuil. Dhr van Meubelkeus is wezen kijken, hij zei dat dit normaal is en noemt dit het inklinken van het matras. Afgezien dat dit niet juist is dat dit hoort, wordt deze term alleen gebruikt in de stratenmakerij. Het inklinken van tegels.

  Verbeterpunten:
  Er komt geen volgende keer, want afgezien dat de klantenservice slecht is, voel ik mij belazerd met de koop van dit bed. Meneer zei dat hij leverancier nog stuurt, heb ik hier ook geen vertrouwen in om serieus genomen te worden. Wat Meubelkeus nog kan doen om iets te herstellen, nieuwe andere boxspring matrassen te leveren welke niet inzakken. Helaas vanwege het termijn, van 6 maanden kan ik de koop niet meer ongedaan maken.

 • Beoordeling
  2
  Waarom beveelt u Meubelkeus Wooon Leiderdorp wel of niet aan:

  Wij hebben een bed gekocht en dat is prima. Een van de twee bijbehorende kastjes was bij levering beschadigd en een lampje werkte niet. Nu 6 maanden later, na herhaaldelijk bellen en een leveringsafspraak waarbij niemand kwam opdagen, is mij duidelijk dat er geen enkele intentie is om het kastje en het lampje te vervangen....

  Verbeterpunten:
  Gewoon afspraken nakomen.

Schrijf een beoordeling

Over Meubelkeus Wooon Leiderdorp

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Meubelkeus Wooon Leiderdorp. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Meubelkeus Wooon Leiderdorp is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meubelkeus Wooon Leiderdorp te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Meubelkeus Wooon Leiderdorp?

Vraag het de specialist