5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Meuta Living

0%
0%
0%

Meuta Living beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meuta Living op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Meuta Living

Meuta Interieur en Parket en Ambiance Assen
Meuta Living is een specialist op het gebied van wooninrichting. Wij onderscheiden ons door middel van een breed aanbod aan woonproducten. Meuta Living voert producten voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Denkt u hierbij aan tapijt, gordijnen, laminaat, maar ook aan diverse zonweringen en overkappingen.

De uitvoering van het stoffeerwerk en de montage van alle zonweringen wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Door onze vakbekwaamheid en inzet van de medewerkers garandeert Meuta Living een resultaat waar iedere klant tevreden mee is en lange tijd plezier van heeft.

Wij ontvangen u graag in onze showroom, te vinden aan de Balkenweg 2A te Assen. U vindt ons door afslag 33 Assen-West op de A28 te nemen. Wanneer u vervolgens Assen binnenrijdt ziet u Meuta Living meteen aan de linkerkant van de weg, direct na het tankstation.

Erkend 5-sterrenspecialist

Meuta Living is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meuta Living te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Meuta Living?

Vraag het de specialist