New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius

Beoordeling 10 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius heeft 8 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius.
Gemiddeld wordt New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius met een 10 beoordeeld.
New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius

wooncomfort en ouderwetse service onder één dak!

"Als u onze showroom binnenstapt, voelt u zich direct 'thuis'. Dat is de sfeer die wij bij u willen oproepen. New Style Meubelen heeft door de jaren heen een naam opgebouwd met onze enorme collectie meubelen van diverse merken. Een grote naam in het leveren van kwalitatief hoogwaardige klassieke en tijdloze meubelen, gekenmerkt door comfort, luxe en degelijkheid. Al ons meubilair is van hoogstaande kwaliteit en een stijlvolle toevoeging in uw interieur."

Neem een kijkje in de prachtige showroom, waar men nog service met een hoofdletter 'S' biedt. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden qua afwerkingen, houtsoorten, maatvoeringen en dergelijke, die alle meubelen u bieden. Ook op het gebied van stofferen, decoreren en totaalinrichting* bent u hier aan het goede adres.
Niet voor niets is ons credo: 'Bij ons komt u thuis en wij komen thuis bij ú!'

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een bankstel of fauteuil verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

* Naast het leveren van meubelen kunnen wij u ook adviseren over en voorzien van diverse soorten raamdecoratie, gordijnen en shutters en verschillende soorten vloerbedekkingen, laminaat- en pvc-vloeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius
Spaarneweg 16 C-D
2142 EN, CRUQUIUS

Vragen aan New Style Meubelen Woonboulevard Cruquius