Next Outdoor

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Next Outdoor is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Next Outdoor te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Next Outdoor heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Next Outdoor.
Gemiddeld wordt Next Outdoor met een 0 beoordeeld.
Next Outdoor heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Next Outdoor

Heden ten dage is de tuin een verlengstuk van de woonkamer. Al dan niet met een overkapping kan er een buitenkamer worden gerealiseerd. Dit is dan ook terug te zien in de collecties exclusieve buitenmeubelen, welke bij Next Outdoor verkrijgbaar zijn. Daar vindt u een uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras, die aan deze vraag kunnen voldoen. Het varieert van de prachtige producten van de merken Borek, Max & Luuk en B&B Italia tot aan de luxe buitenkleden van Kettal. Het bekende Italiaanse merk Minotti heeft ook haar meest exclusieve collecties in outdoor uitvoering ontworpen en deze exclusieve merken zijn allemaal te bewonderen in onze showroom.

Wij zijn van mening dat het maken van uw keuze in luxe buitenmeubelen niet zomaar even tussendoor gedaan kan worden, maar wij bieden u een vakkundig en persoonlijk advies, optimale service en uitsluitend kwaliteitsproducten. De combinatie van verschillende merken en materialen is dan ook één van onze sterkste krachten, samen met u komen wij tot het gewenste resultaat, waar u zich prettig bij voelt.

U bent meer dan welkom om ons te komen bezoeken in het pand “Het Open Huis” in Gorinchem! De bijzondere klasse van onze producten kunt u dan zelf ervaren.

Contact

Next Outdoor
Newtonweg 18
4207 HK, Gorinchem

Vragen aan Next Outdoor