5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Nico Timmerwerken
Prof Titus Brandsmaweg 91
8501 GB , JOURE
0651348599

Reviews van Nico Timmerwerken


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.

Nico Timmerwerken

100%
0%
0%

Nico Timmerwerken beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Nico Timmerwerken op basis van 6 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Nico Timmerwerken wel of niet aan:

  Werkt zeer precies Vakmanschap Punctueel Oplossingsgericht

  Verbeterpunten:
  Wij zijn al uiterst goed en bekwaam geholpen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Nico Timmerwerken wel of niet aan:

  Nico heeft ons complete appartement gebouwd en we zijn zeer tevreden hoe dit gegaan is. Hij doet wat hij zegt en is zeer secuur in zijn werk. Alles ziet er keurig uit, als we het nog een keer zouden moeten doen, zouden we dit zeker met Nico doen. Aanrader voor iedereen die niet houdt van verassingen achteraf.

  Verbeterpunten:
  Een andere installateur kiezen om mee samen te werken.

 • Beoordeling
  9
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Nico Timmerwerken wel of niet aan:

  Ik zou Nico willen aanbevelen omdat hij unieke meubels en houtwerken op maat maakt; voor hem is geen idee is te gek. Zo heeft Nico voor ons een prachtige op maat gemaakte keukenblad gemaakt van meer dan 12 houtexoten. Nico erg creatief en denkt actief met je mee. Hij werkt op de halve milimeter nauwkeurig en gaat geen uitdaging uit de weg. Ik kan Nico van harte aanbevelen. Onze ervaringen; goede service, kwaliteit en voor de liefhebber maakt hij er een kunstwerk van!

  Verbeterpunten:
  Wij zijn zeer tevreden!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Nico Timmerwerken wel of niet aan:

  Hij levert keurig werk, onderhoudswerk, meubilair op maat en voor een redelijke prijs.

  Verbeterpunten:
  Ik ben erg tevreden en zie nu geen verbeterpunten!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Nico Timmerwerken wel of niet aan:

  Erg netjes en secuur en bovenal betrokken.

Schrijf een beoordeling

Over Nico Timmerwerken

Al sinds oktober 2010 ben ik actief als eenmanszaak in de regio Joure en omstreken.
Ik wordt enorm enthousiast wanneer ik iets maak dat mooi wordt of een positieve bijdrage heeft aan het dagelijks leven van mensen. Ik vind het prachtig om bezig te zijn met dingen die echt zijn. Ik heb thuis bijvoorbeeld een zelfgemaakte robuuste eettafel staan van ongeveer 100 kilo. Als ik iets op maat maak naar de wens van de klant, dan zijn daar een hoop gedachtes overheen gegaan. Dat maakt het ook echt. Ik vind het leuk om over dat soort dingen na te denken, en voor mezelf te kunnen schetsen.

Omdat ik jaren in de scheepsbetimmering heb gewerkt, kijk ik heel secuur en werk ik op de millimeter. Ik let op details zoals duurzaamheid, schilder- en lakwerk, de juiste isolatie en naar het lijnenspel. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de lijnen in schepen, maar ook in keukens doorlopen. Hierdoor creëer je rust en doet het optisch groter aan. Ik kijk ook heel bewust naar de kwaliteit van mijn materialen. Ik werk veel met teakhout, hpl (een kunststof laagje, gelijmd op een plaat van hout of mdf), vurenhout, ijzer, grenenhout, staal, eikenhout ect.

Ik hou van contrasten in meubels of in het interieur. Of het nu gaat om de materialen of de vormen. Ik vind het bijvoorbeeld mooi om een moderne stijl te combineren met een klassiek tintje. Of strak met robuust of grof. En wat mij betreft is niets onmogelijk. Ik denk graag mee met mijn klanten hoe ik hun huis, tuin of boot kan opfrissen met hun eigen persoonlijk tintje. Daar kan ik mijn vakmanschap in uitlaten. Voor iedere wens en ieder budget valt iets moois te maken. Vervolgens kom ik bij u langs om samen naar voorbeelden te kijken en door te nemen, zodat ik kan zien wat u voor ogen hebt. En dan kan ik meteen de maten opmeten bij u thuis, een schets maken en laten zien uit welke materialen u kunt kiezen. Daarna maken we een schatting binnen welke tijd de opdracht kan worden gerealiseerd. Wanneer dit allemaal duidelijk is, maak ik een offerte waarin de afspraken en kosten helder op een rijtje staan. Een goede basis voor een fijne samenwerking, wat mij betreft.

Ik luisteren naar uw wensen en zal u adviseren over de mogelijkheden. Als erkend 5-sterrenspecialist wil ik u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Ik streef ernaar om voor u tot het uiterste te gaan. Ik sta voor ouderwetse vakmanschap, service, garantie, maar ook voor een eerlijk en goed advies. U kunt de ervaringen van mijn klanten ook teruglezen op mijn website.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar mijn diensten, neemt u dan vrijblijvend eens contact met mij op.

Erkend 5-sterrenspecialist

Nico Timmerwerken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Nico Timmerwerken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:00
Dinsdag
07:30 - 17:00
Woensdag
07:30 - 17:00
Donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Nico Timmerwerken ?

Vraag het de specialist