Nicolleke.nl

Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Nicolleke.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Nicolleke.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Nicolleke.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Nicolleke.nl heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Nicolleke.nl.
Gemiddeld wordt Nicolleke.nl met een 10 beoordeeld.
Nicolleke.nl heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Nicolleke.nl

Hatseflats! Jouw erotische droom wordt werkelijkheid met de artikelen van Nicolleke.nl. Nicolleke.nl is in het leven geroepen om het taboe rondom lingerie en seksspeeltjes te doorbreken. Oprichtster Nicol Kremers, bekend van ‘Massa is Kassa’, houdt ervan om haar man eens in de zoveel tijd te verrassen in een mooi lingeriesetje. Volgens Nicol zou iedereen dit eens moeten doen! Het boost je zelfvertrouwen en brengt wat spanning in de slaapkamer.

Shop jouw erotische artikelen bij Nicolleke.nl
In onze webshop vind je naast mooie lingeriesetjes ook verschillende erotische spelletjes en artikelen om jezelf én je partner mee te verwennen. Nicolleke.nl biedt jou een veilige en voordelige online shop zodat jij op een discrete manier jouw erotische artikelen kunt bekijken en bestellen.

Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Bestel je voor 18:00? Dan geniet je morgen al van jouw bestelling! En bestel je voor meer dan €25,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Foxwild! Jouw bestelling wordt discreet op het door jouw gekozen adres geleverd.

Contact

Nicolleke.nl
Maastrichterweg 309
5556 VB, Valkenswaard

Vragen aan Nicolleke.nl