Nuland Woonstijl

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,6%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
2,7%

Nuland Woonstijl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Nuland Woonstijl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Nuland Woonstijl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Nuland Woonstijl heeft 110 klantbeoordelingen verzameld.
94% is supertevreden, 4% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.28% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Nuland Woonstijl.
Gemiddeld wordt Nuland Woonstijl met een 8,9 beoordeeld.
Nuland Woonstijl heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Nuland Woonstijl

Hierbij ons Team Nuland.
Ons verkoopteam bestaat uit Hanny, Els, Walter en Robert. We zijn allen goed geïnformeerd en creatief. We helpen en inspireren en u graag op een rustige maar enthousiaste manier over de mogelijkheden van het product binnen uw ruimte. Mariette is er voor de administratie en receptie, Astrid zorgt dat het schoon en netjes is in de winkel en Jannie doet de financiële administratie. Hans en Yelco zijn onze vakkundige buitendienst. Nuland Woonstijl bestaat al sinds 1885, we hebben al vele generaties ervaring in het verfraaien van uw woning en dat doen we met veel plezier. (VLNR Els , Walter , Hans , Hanny, Astrid , Jannie ,Mariette, Robert en Yelco)

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Contact

Nuland Woonstijl
Nieuweweg 10
1761 EH, ANNA PAULOWNA

Vragen aan Nuland Woonstijl