Online Klik Online Marketing

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Online Klik Online Marketing is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Online Klik Online Marketing te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Online Klik Online Marketing heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Online Klik Online Marketing.
Gemiddeld wordt Online Klik Online Marketing met een 0 beoordeeld.
Online Klik Online Marketing heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Online Klik Online Marketing

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Online Klik Online Marketing. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Online Klik Online Marketing
Le Havre 151
5627 SW, Eindhoven

Vragen aan Online Klik Online Marketing