Onlinekozijnshop

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Onlinekozijnshop
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Onlinekozijnshop is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Onlinekozijnshop te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Onlinekozijnshop heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Onlinekozijnshop.
Gemiddeld wordt Onlinekozijnshop met een 9,4 beoordeeld.
Onlinekozijnshop heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Onlinekozijnshop

KWALITEIT
Bij Onlinekozijnshop vindt u de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen! Wij, als erkend Bouwgarant aannemer, weten uit de praktijk het belang van een perfect passend kozijn en een zorgeloze levering. Beglazing is standaard HR++ glas volgens de minimale eisen van het bouwbesluit. Ook veiligheidsglas of trippelglas is mogelijk alsmede een Hout Verbinding Look ook wel genoemd HVL. Op onze kozijnen en glas krijgt u maar liefst 10 jaar garantie.

PRIJZEN
Onlinekozijnshop levert kozijnen met een zeer lange levensduur en gunstige prijzen. Wij leveren vaste ramen, draai-kiepramen, horren en deurkozijnen maar ook voor een hefschuifpui, gewone schuifpui en kiepschuifpui bent u bij ons aan het juiste adres.

BESTELLEN
In onze online calculator ziet u diverse mogelijkheden staan om een keuze te maken waaronder het type profiel, kleur en type glas met ventilatierooster. Met het type profiel geeft u de uitstraling aan die u graag zou willen. Om het helemaal af te maken kunt u zelf een kleur selecteren uit onze uitgebreide kleurenselectie. Zo heeft u de mogelijkheid om het kozijn helemaal de uitstraling te geven die u wenst.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Contact

Onlinekozijnshop
Wattstraat 19 C
2723 RA, Zoetermeer

Vragen aan Onlinekozijnshop