OZB Groep - Heatdesign

Beoordeling 8,1 gebaseerd op 37 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
83,8%
Tevreden
5,4%
Ontevreden
10,8%

OZB Groep - Heatdesign
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

OZB Groep - Heatdesign is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt OZB Groep - Heatdesign te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

OZB Groep - Heatdesign heeft 37 klantbeoordelingen verzameld.
84% is supertevreden, 5% is tevreden en 11% is ontevreden.
89.19% heeft goede tot zeer goede ervaringen met OZB Groep - Heatdesign.
Gemiddeld wordt OZB Groep - Heatdesign met een 8,1 beoordeeld.
OZB Groep - Heatdesign heeft een NPS score van 73 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over OZB Groep - Heatdesign

De aantrekkelijkheid van Heatdesign is de korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels en pelletkachels. Door ons verkoopconcept houden we de kosten laag en kunnen we de klant tegemoet komen in haar budget. Een aantrekkelijke gedachte!

Maar Heatdesign is meer dan dat. De modernste technieken en ontwikkelingen op gebied van verwarming volgen wij op de voet. Uw houtkachel of pelletkachel koppelen aan het centrale verwarmingssysteem al dan niet in combinatie met zonneboiler levert een aanzienlijke besparing op waardoor u de investering snel terug verdient. In een tijd van stijgende energieprijzen is het verstandig om tijdig in te spelen op alternatieven. Maak een afspraak met ons en laat u informeren over de mogelijkheden!

De montage is in beheer van een eigen team. Zo kunnen we snel schakelen en een korte levertijd houden.

Heatdesign is gevestigd in een schitterend bedrijfspand aan de Industrieweg 10 A te Nunspeet. U vindt hier de mooie grote showroom. Ook op het gebied van buitenleven is hier van alles verkrijgbaar. U moet dan denken aan houtbouw, tuinhuizen, (aluminium) overkappingen, zonwering, kunstgras,tuinmeubelen e.d. Een ware tuinbeleving voor iedereen!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Donderdag
09:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Contact

OZB Groep - Heatdesign
Industrieweg 10a
8071 CT, NUNSPEET

Vragen aan OZB Groep - Heatdesign