OZB Groep - Heatdesign

Beoordeling 8,2 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
85,3%
Tevreden
5,9%
Ontevreden
8,8%

OZB Groep - Heatdesign
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

OZB Groep - Heatdesign is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt OZB Groep - Heatdesign te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

OZB Groep - Heatdesign heeft 34 klantbeoordelingen verzameld.
85% is supertevreden, 6% is tevreden en 9% is ontevreden.
91.17% heeft goede tot zeer goede ervaringen met OZB Groep - Heatdesign.
Gemiddeld wordt OZB Groep - Heatdesign met een 8,2 beoordeeld.
OZB Groep - Heatdesign heeft een NPS score van 76 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over OZB Groep - Heatdesign

De aantrekkelijkheid van Heatdesign is de korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels en pelletkachels. Door ons verkoopconcept houden we de kosten laag en kunnen we de klant tegemoet komen in haar budget. Een aantrekkelijke gedachte!

Maar Heatdesign is meer dan dat. De modernste technieken en ontwikkelingen op gebied van verwarming volgen wij op de voet. Uw houtkachel of pelletkachel koppelen aan het centrale verwarmingssysteem al dan niet in combinatie met zonneboiler levert een aanzienlijke besparing op waardoor u de investering snel terug verdient. In een tijd van stijgende energieprijzen is het verstandig om tijdig in te spelen op alternatieven. Maak een afspraak met ons en laat u informeren over de mogelijkheden!

Wat een pelletkachel nog aantrekkelijker maakt is dat u minimaal € 500,- subsidie ontvangt!

De montage en andere diensten verrichten wij in samenwerking met ons netwerk van erkende installateurs afhankelijk van uw woonplaats.

Heatdesign is gevestigd in een schitterend bedrijfspand aan de Industrieweg 10 A te Nunspeet waar u in een showroom van ruim 5.000 m2 naast tuinmeubelen ook een jacuzzi of sauna kunt kopen. Alles op gebied van buitenleven en wellness is hier verkrijgbaar maar ook houtbouw, Darvolex vloerdelen of wandbekleding, tuinhuizen, (aluminium) overkappingen, zonwering, kunstgras e.d. Een ware tuinbeleving voor iedereen!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
9.00u – 12.30u en 13.30 – 17.00u
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
9.00u – 12.30u Vanaf oktober zijn wij op de vrijdag avond geopend tot 19:30!
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Contact

OZB Groep - Heatdesign
Industrieweg 10a
8071 CT, NUNSPEET

Vragen aan OZB Groep - Heatdesign