5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Pac Zonwering

0%
0%
0%

Pac Zonwering beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Pac Zonwering op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Pac Zonwering

PAC Polderdijk Zonweringen staat al sinds 1970 garant voor maatwerk in zonweringen, kozijnen, rolluiken, veranda's, en raamdecoratie. Al onze producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling. In onze showroom in Middelburg vindt u een compleet assortiment van onze producten. Onze collecties worden steeds aangepast en aangevuld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen.

PAC Polderdijk Zonweringen bevindt zich in de provincie Zeeland, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Zeeland én West-Brabant. Ons team bestaat uit enthousiaste verkoopmedewerkers en professionele monteurs. Om onze klanten de zekerheid te bieden dat zij een kwaliteitsproduct geleverd krijgen. Meer weten wat dit voor u betekent? Kom dan langs in de mooiste showroom van Zeeland.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Pac Zonwering is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Pac Zonwering te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Pac Zonwering ?

Vraag het de specialist