5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Passier Bathrooms & Wellness

0%
0%
0%

Passier Bathrooms & Wellness beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Passier Bathrooms & Wellness op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Passier Bathrooms & Wellness

Passier Bathroom & Wellness in Den Haag is van oorsprong een typisch familiebedrijf. Hans Passier is reeds van de vierde generatie en vierde het honderd jarig bestaan van zijn bedrijf in 2002. Passier is inmiddels een toonaangevend adres voor luxe badkamers en accessoires. In onze showroom van badkamers vindt u een expositie van bijzondere badkamers met de absolute topkwaliteit en luxe uitstraling die u van Passier gewend bent.

SHOWROOM BADKAMERS BIJ PASSIER BATHROOMS & WELLNESS
Onze exclusieve showroom met badkamers is op afspraak toegankelijk voor particulieren die zich willen oriënteren op bijzondere badkamers. U vindt in onze showroom badkamers uit het topsegment, samengesteld met producten van gerenommeerde fabrikanten van luxe sanitair.

Onze keuze voor deze fabrikanten maakt elke badkamer exclusief en op maat. Elke klant kan daarom bij Passier in onze showroom badkamers de mooiste badkamers samenstellen naar zijn of haar eigen wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van romantische badkamers of juist trendy badkamers? U kunt het in onze showroom badkamers komen bekijken.

Naast particulieren zijn ook aannemers en architecten van harte welkom in de showroom met badkamers van Passier.

Op afspraak hebben ook zij toegang tot onze showroom met bijzondere badkamers waar talloze luxe badkamers voorbeelden zijn te aanschouwen.

EXCLUSIEF SANITAIR
Voor een betrouwbare leverancier van luxe sanitair in Den Haag bent u bij Passier Bathroom & Wellness aan het juiste adres. Passier Bathrooms & Wellness is de badkamer specialist die u kan helpen met het leveren van badkamermaterialen, maar we leveren ook complete badkamers inclusief montage.

Voor veel merken hebben wij exclusiviteit zodat u niet zo snel een zelfde badkamer zult tegenkomen.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM MET BADKAMERS, DE KOFFIE STAAT KLAAR!
Plan een afspraak, laat uw gegevens achter op het formulier hiernaast of neem telefonisch contact op.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Passier Bathrooms & Wellness is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Passier Bathrooms & Wellness te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
11:00 - 17:00
Woensdag
11:00 - 17:00
Donderdag
11:00 - 17:00
Vrijdag
11:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Passier Bathrooms & Wellness?

Vraag het de specialist