PDI-interieurbouw

Beoordeling 10 gebaseerd op 26 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

PDI-interieurbouw
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

PDI-interieurbouw is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt PDI-interieurbouw te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

PDI-interieurbouw heeft 26 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met PDI-interieurbouw.
Gemiddeld wordt PDI-interieurbouw met een 10 beoordeeld.
PDI-interieurbouw heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over PDI-interieurbouw

"Hoe mooi wilt u het hebben?".
Dat is het uitgangspunt van PDI-interieurbouw.

PDI-Interieurbouw…voor al uw op maat gemaakte meubels… met reeds 20 jaar ervaring! Door onze professionele aanpak en de kwaliteit die wij leveren hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd in deze branche.

PDI-Interieurbouw is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf. Wij luisteren goed naar uw wensen en maken deze waar! Wij hebben oog voor detail, staan voor kwaliteit en gaan voor een strakke afwerking.

Onze specialisatie ligt o.a. bij het vervaardigen van kasten (wand-,inloop-,inbouw en hangkasten), dressoirs, badkamermeubels, kantoorinterieur en keukens. Voor zowel de Particuliere als de Zakelijke markt. Al ons werk wordt in eigen werkplaats vervaardigd en wordt door ons zelf geplaatst. Door onze fijne samenwerking met een aantal goede Interieurarchitecten kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om uw project op 3D Tekening te kunnen bekijken.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Dinsdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Woensdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Donderdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Vrijdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

PDI-interieurbouw
Sint Genovevastraat 41-B
5694AE, Son en Breugel

Vragen aan PDI-interieurbouw