5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur
Magnesiumstraat 11
6031 RV, NEDERWEERT
0495-626539

Reviews van Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur


Beoordeling 9,9 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen.

Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur

100%
0%
0%

Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur op basis van 12 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur wel of niet aan:

  kwaliteit /uitvoering /nakomen van afspraken / meedenken

  Verbeterpunten:
  ?????????????

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur wel of niet aan:

  Perfecte voorbereiding, goed meedenken, uitstekend prijs-kwaliteitverhouding, alle afspraken tot op de dag nagekomen. uitstekende service achteraf! Aanrader!

Schrijf een beoordeling

Over Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur

Maatwerk op het gebied van interieur en keukens in optima forma, is waar wij voor staan. Uw persoonlijke stijl, wensen en ideeën vertalen wij naar een uniek ontwerp. Modern, klassiek, landelijk of een combinatie van deze, niets is onmogelijk.

Kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp tot realisatie van uw keuken of interieur. Er is uiteraard een breed scala aan gerealiseerde projecten, waar u al inspiratie op kunt doen.

Wij zullen samen met u het ontwerp, kleur -en materiaalgebruik bepalen om zo uw droomkeuken -of interieur te realiseren en een ruimte te creëren waarin u zich bovenal thuis voelt.

Wij bevinden ons in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante nieuwtjes zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Peter van Hulsen Maatwerk Keukens & Interieur?

Vraag het de specialist