PlasmaMade

Beoordeling 4,8 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
50%
Tevreden
0%
Ontevreden
50%

PlasmaMade
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

PlasmaMade is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt PlasmaMade te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

PlasmaMade heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
50% is supertevreden, 0% is tevreden en 50% is ontevreden.
50% heeft goede tot zeer goede ervaringen met PlasmaMade.
Gemiddeld wordt PlasmaMade met een 4,8 beoordeeld.
PlasmaMade heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over PlasmaMade

VERSE LUCHT MET HET PLASMAMADE AIR FILTER VAN PLASMAMADE

Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Dat is vanaf nu verleden tijd. PlasmaMade biedt uitkomst: onze filters kunnen op iedere nieuwe of reeds bestaande afzuigkap worden gemonteerd. U bespaart direct in uw stook-/koelkosten en op het installatiewerk.

Een belangrijk bijkomend voordeel is dat PlasmaMade zorgt voor een gezond binnenklimaat; vrij van geuren, pollen en bacteriƫn. PlasmaMade biedt twee modellen: rond en plat, dus voor iedere situatie een PlasmaMade oplossing!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

PlasmaMade
Postbus 162
7950 AD, STAPHORST

Vragen aan PlasmaMade