5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
PlasmaMade
Postbus 162
7950 AD, STAPHORST
0522 468071

Reviews van PlasmaMade


Beoordeling 6 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

PlasmaMade

66,67%
0%
33,33%

PlasmaMade beoordelingen en ervaringen

66,67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met PlasmaMade op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u PlasmaMade wel of niet aan:

  Hallo, Ik snap alle goede recensies niet. Ik heb spijt. Kooklucht verdwijnt niet. Hele avond in de kookgeur. Vieze lucht wordt in mijn beleving gewoon keihard weer de keuken in geblazen. Met als resultaat ook nog een vies/vet plafond.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u PlasmaMade wel of niet aan:

  In onze nieuwe keuken kozen we op advies van Keukencentrum Stedebroec voor de PlasmaMade filter. Vier jaar lang niets van kookluchtjes gemerkt, tot we op een ochtend toch werden herinnerd aan het eten van de vorige avond. We stuurden het filter woensdag op, kregen donderdag bericht van ontvangst en vrijdagochtend ontvingen wij een nieuwe PlasmaMade. Snel, professioneel, maar bovenal erg klantvriendelijk. Nogmaals hartstikke bedankt.

  Verbeterpunten:
  "Vooral zo doorgaan".

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u PlasmaMade wel of niet aan:

  De plasma made airfilter van de directeur van het bedrijf mogen meenemen om het uit te proberen. Jarenlang last van etenslucht, zelfs nog ruikbaar in de ochtend, ondanks nieuwe afzuigkap. Na goede uitleg heb ik wekenlang de filter kunnen testen, ook nog andere mogelijkheden getest maar de uitkomst is dat ik kies voor de Plasma Made Filter. De lucht is aanzienlijk verbeterd! Het vertrouwen door het zomaar mee mogen nemen van de filter en de goede uitleg en de tijd die dhr M.van der Sluis hiervoor nam gaf mij een goed gevoel waardoor ik mijn probleem als serieus voelde genomen, wetende dat ik met eventuele problemen bij dit bedrijf terug kan komen! Erna Hulshof

Schrijf een beoordeling

Over PlasmaMade

VERSE LUCHT MET HET PLASMAMADE AIR FILTER VAN PLASMAMADE

Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Dat is vanaf nu verleden tijd. PlasmaMade biedt uitkomst: onze filters kunnen op iedere nieuwe of reeds bestaande afzuigkap worden gemonteerd. U bespaart direct in uw stook-/koelkosten en op het installatiewerk.

Een belangrijk bijkomend voordeel is dat PlasmaMade zorgt voor een gezond binnenklimaat; vrij van geuren, pollen en bacteriën. PlasmaMade biedt twee modellen: rond en plat, dus voor iedere situatie een PlasmaMade oplossing!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

PlasmaMade is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt PlasmaMade te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan PlasmaMade?

Vraag het de specialist