Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam.
Gemiddeld wordt Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam met een 0 beoordeeld.
Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam

Ervaar Poggenpohl. De charme van innovatief design. De kracht van een doordacht concept. De verbinding tussen het sociale en culinaire leven. De harmonie tussen ruimtearchitectuur en meubeldesign. De brug naar het nieuwe levensgevoel. Ervaar het, in onze studio.

Poggenpohl inspireert. Dat ervaren al onze gasten, die ons vanuit Zeeland, het westen van Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden bezoeken. Zij genieten van design en esthetiek, van innovatieve interieurs en verrassende architectuur, van het culinaire en sociale leven.

Wij denken Poggenpohl. Dat betekent dat wij creatief en innovatief denken. Vanuit het architectonisch concept van een woning of gebouw. Of juist vanuit de ongekende mogelijkheden die wij in elke bestaande ruimte zien.
Altijd vanuit de filosofie en buiten de traditionele oplossingen. Met een scherp oog voor esthetiek, ergonomie, praktische oplossingen en uw persoonlijke stijl. Daar zijn wij goed in. En daarom inspireren en adviseren wij u graag in onze studio.

Meer kwaliteit van leven. Dat ervaart u, zodra wij uw Poggenpohl keuken geplaatst hebben. Uw droom, technisch perfect gerealiseerd. Daar gaat een proces van grondige verdieping in úw filosofie en manier van leven aan vooraf. Van vragen, denken en schetsen. Van scherp kijken naar de architectuur van uw –toekomstige- woning en de stijl van uw interieur.
Wij zijn ervan overtuigd dat u feilloos de combinatie vindt met Poggenpohl. Omdat wij als geen ander ruim, onbegrensd en creatief kunnen denken. De traditionele kracht van Poggenpohl.

Laat u, net als zij, inspireren door Poggenpohl.
Welkom in de studio.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam
Gordelweg 154
3038 GE, Rotterdam

Vragen aan Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam