5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam
Gordelweg 154
3038 GE, Rotterdam
010-2374861

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam

0%
0%
0%

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam

Ervaar Poggenpohl. De charme van innovatief design. De kracht van een doordacht concept. De verbinding tussen het sociale en culinaire leven. De harmonie tussen ruimtearchitectuur en meubeldesign. De brug naar het nieuwe levensgevoel. Ervaar het, in onze studio.

Poggenpohl inspireert. Dat ervaren al onze gasten, die ons vanuit Zeeland, het westen van Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden bezoeken. Zij genieten van design en esthetiek, van innovatieve interieurs en verrassende architectuur, van het culinaire en sociale leven.

Wij denken Poggenpohl. Dat betekent dat wij creatief en innovatief denken. Vanuit het architectonisch concept van een woning of gebouw. Of juist vanuit de ongekende mogelijkheden die wij in elke bestaande ruimte zien.
Altijd vanuit de filosofie en buiten de traditionele oplossingen. Met een scherp oog voor esthetiek, ergonomie, praktische oplossingen en uw persoonlijke stijl. Daar zijn wij goed in. En daarom inspireren en adviseren wij u graag in onze studio.

Meer kwaliteit van leven. Dat ervaart u, zodra wij uw Poggenpohl keuken geplaatst hebben. Uw droom, technisch perfect gerealiseerd. Daar gaat een proces van grondige verdieping in úw filosofie en manier van leven aan vooraf. Van vragen, denken en schetsen. Van scherp kijken naar de architectuur van uw –toekomstige- woning en de stijl van uw interieur.
Wij zijn ervan overtuigd dat u feilloos de combinatie vindt met Poggenpohl. Omdat wij als geen ander ruim, onbegrensd en creatief kunnen denken. De traditionele kracht van Poggenpohl.

Laat u, net als zij, inspireren door Poggenpohl.
Welkom in de studio.

Erkend 5-sterrenspecialist

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam?

Vraag het de specialist