Pot Interieur Axel

Beoordeling 5,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
50%
Tevreden
0%
Ontevreden
50%

Pot Interieur Axel
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Pot Interieur Axel is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Pot Interieur Axel te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Pot Interieur Axel heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
50% is supertevreden, 0% is tevreden en 50% is ontevreden.
50% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Pot Interieur Axel.
Gemiddeld wordt Pot Interieur Axel met een 5,5 beoordeeld.
Pot Interieur Axel heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Pot Interieur Axel

Pot interieur in Axel is dé specialist op het gebied van design en kwaliteitsmeubelen. Wij hebben een brede vertegenwoordiging in top design merken en daarnaast beschikken we over deskundig en ervaren personeel. Dit maakt Pot Interieur de meest toonaangevende meubelzaak van Nederland.

Uiteraard kunt u bij Pot Interieur het mooiste design tevens online bestellen in onze webshop. Alle gerenommeerde meubelmerken zoals Arco, B&B Italia, Brand van Egmond, Cassina, Knoll Studio, Jori, Giorgetti, Label, Leolux, MDF Italia, Rolf Benz, Vitra en vele anderen komen hier uitgebreid aan bod. Mocht het merk of product van uw keuze er niet tussen staan, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder!

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Pot Interieur Axel
Nieuwendijk 89
4571 LH, AXEL

Vragen aan Pot Interieur Axel