5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Puur Wonen

0%
0%
0%

Puur Wonen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Puur Wonen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Puur Wonen

In 1992 startten Lieve & Bert De Kepper met een meubelzaak in Heist-op-den-Berg onder de naam DKM Meubelen. Na meer dan 15 jaar verhuizen ze op 10 maart 2017 naar Putte waar ze recent Meubelen Van Dessel overnamen.
Een volledige nieuwe toonzaal wordt gebouwd waar PUUR WONEN boven het doopvont wordt gehouden.

Ondertussen zijn er reeds ook 2 vestigingen geopend van Relax-Company in Knokke en Putte. PUUR slapen, 1500 m² slaapsystemen, op hetzelfde adres is ook reeds open. PUUR WONEN is een gezellig familiebedrijf en uitgegroeid tot een grote, unieke en vernieuwende woonwinkel in Putte. Geniet van méér dan 50 collecties, gerenommeerde merken in combinatie met een eigen huiscollectie.

Putse gastvrijheid en een team van gepassioneerde medewerkers staan voor u paraat. Met meer dan 5000 m² keuze is PUUR WONEN dé inspiratieplek voor uw volledige huis.
PUUR WONEN Putte heeft 3 grote afdelingen: PUUR...wonen - PUUR...slapen en PUUR...Relaxen (onderdeel van Relax-Company). Stap binnen in een wereld vol dromen, beleef een unieke ervaring en laat onze woon- en slaapspecialisten u begeleiden met advies op maat.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Puur Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Puur Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Puur Wonen?

Vraag het de specialist