Radécom Automatisering

Beoordeling 9,8 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Radécom Automatisering
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Radécom Automatisering is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Radécom Automatisering te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Radécom Automatisering heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Radécom Automatisering.
Gemiddeld wordt Radécom Automatisering met een 9,8 beoordeeld.
Radécom Automatisering heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Radécom Automatisering

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Radécom. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Heldere communicatie
Voor een goede samenwerking is heldere communicatie een eerste vereiste. Zeker in de complexe wereld van de automatisering zorgen glasheldere afspraken voor licht in de duisternis. Een open houding en duidelijke uitleg 'zonder fratsen' dragen bij aan de wederzijdse relatie voor duurzaam zakelijk succes in ICT.

Verschillende disciplines in IT
Radécom laat automatisering voor u werken vanuit pure ambitie en passie voor succes. Wij hebben een uitgebalanceerd team van professionals in huis, die op verschillende disciplines in IT, dagelijks hun competenties stretchen in een uitdagende en inspirerende omgeving.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een computernetwerk, apparatuur of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving en stabiele werkomgeving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren, bekijk dan onze reviews.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Contact

Radécom Automatisering
Werkmansbeemd 10
4907 EW, OOSTERHOUT

Vragen aan Radécom Automatisering