Reddy Keukens Amsterdam

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Reddy Keukens Amsterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Reddy Keukens Amsterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Reddy Keukens Amsterdam heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Reddy Keukens Amsterdam.
Gemiddeld wordt Reddy Keukens Amsterdam met een 0 beoordeeld.
Reddy Keukens Amsterdam heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Reddy Keukens Amsterdam

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende idee├źn en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is.

Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs.
Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

We zien je graag bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30 Uur
Woensdag
10:00 - 17:30 Uur
Donderdag
10:00 - 21:00 Uur
Vrijdag
10:00 - 17:30 Uur
Zaterdag
10:00 - 17:30 Uur
Zondag
11:00 - 17:00 Uur

Contact

Reddy Keukens Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 222
1101 DJ, Amsterdam

Vragen aan Reddy Keukens Amsterdam