Reddy Keukens Barendrecht

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Reddy Keukens Barendrecht is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Reddy Keukens Barendrecht te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Reddy Keukens Barendrecht heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Reddy Keukens Barendrecht.
Gemiddeld wordt Reddy Keukens Barendrecht met een 0 beoordeeld.
Reddy Keukens Barendrecht heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Reddy Keukens Barendrecht

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Barendrecht. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met idee├źn en wensen. Iedereen heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Christian Twiest en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij plaatsen geregeld keukens in Zwijndrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Hendrik-Ido-Ambacht en andere plaatsen in de regio Drechtsteden. Je kunt alvast een kijkje nemen in onze showroom via deze link.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Barendrecht!

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30 Uur
Woensdag
10:00 - 17:30 Uur
Donderdag
10:00 - 17:30 Uur
Vrijdag
10:00 - 17:30 Uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 Uur
Zondag
gesloten

Contact

Reddy Keukens Barendrecht
Stockholm 5
2993 LM, Barendrecht

Vragen aan Reddy Keukens Barendrecht