5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Reddy Keukens Klazienaveen

0%
0%
0%

Reddy Keukens Klazienaveen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Reddy Keukens Klazienaveen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Reddy Keukens Klazienaveen

De beste keukens uit Duitsland haal je nu gewoon in Klazienaveen, want de grootste keukenformule van Europa heeft haar nieuwste keukenshowroom aan de Mizar 3 geopend! Onze showroom is vanuit Emmen, Stadskanaal en Coevorden gemakkelijk te bereiken.

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens Klazienaveen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het ervaren team van REDDY staat altijd voor je klaar. Voor, tijdens en natuurlijk ook na de aankoop van de nieuwe keuken. Verheug je alvast op praktische adviezen en een ontspannen aankoop. In het reuze aanbod staat ook jouw droomkeuken er zeker tussen.

Wij heten je van harte welkom in onze keukenshowroom!

Erkend 5-sterrenspecialist

Reddy Keukens Klazienaveen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Reddy Keukens Klazienaveen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30 Uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 Uur
Woensdag
09:30 - 17:30 Uur
Donderdag
09:30 - 20:00 Uur
Vrijdag
09:30 - 17:30 Uur
Zaterdag
9:30 - 17:00 Uur
Zondag
gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Reddy Keukens Klazienaveen?

Vraag het de specialist