5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Reddy Keukens Vlaardingen

0%
0%
0%

Reddy Keukens Vlaardingen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Reddy Keukens Vlaardingen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Reddy Keukens Vlaardingen

Bij REDDY Keukens Vlaardingen op Woonboulevard Hoogstad koop je natuurlijk je nieuwe keuken. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens Vlaardingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer John Kuijpers en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Vlaardingen!

Erkend 5-sterrenspecialist

Reddy Keukens Vlaardingen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Reddy Keukens Vlaardingen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
9:30 - 17:30 Uur
Woensdag
9:30 - 17:30 Uur
Donderdag
9:30 - 17:30 Uur
Vrijdag
9:30 - 21:00 Uur
Zaterdag
9:30 - 17:30 Uur
Zondag
gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Reddy Keukens Vlaardingen?

Vraag het de specialist