Relax Outdoor

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 35 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,1%
Tevreden
0%
Ontevreden
2,9%

Relax Outdoor
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Relax Outdoor is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Relax Outdoor te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Relax Outdoor heeft 35 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 0% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.14% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Relax Outdoor.
Gemiddeld wordt Relax Outdoor met een 9,6 beoordeeld.
Relax Outdoor heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Relax Outdoor

Relax Outdoor is expert in zwembaden, spa’s, sauna’s en outdoorproducten. Relax Outdoor bestaat sinds 2011. Wij mogen onszelf inmiddels een van de grootste leveranciers binnen de Nederlandse markt noemen. Neem eens een kijkje in onze showroom in Schijndel en laat u meenemen in de wereld van Relax Outdo
Wij zijn spa, zwembad sauna en outdoor experts

Bij Relax Outdoor ontmoet u als klant een toegewijd personeel dat klaar staat om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met hulp en kennis. Wij die bij Relax Outdoor werken, worden gedreven door uw dromen zo soepel en gemakkelijk mogelijk te vervullen, zodat u als klant volledig tevreden zult zijn met uw aankoop, of het nu gaat om een ​​spabad, het bouwen van een zwembad, het renoveren van een bestaand zwembad, outdoor en wellness producten. Door onze hechte samenwerkingen met top bedrijven binnen het segment kunnen we service en kwaliteit als onze grootste prioriteiten stellen!

Slimme milieugerelateerde producten

Vanaf het begin van het bedrijf in 2011 is het milieu aspect opgenomen als een belangrijk onderdeel van ons algemene denken bij het kiezen van producten en productie. We kunnen bijvoorbeeld Caldera Spas nemen – de meest energiezuinige spabaden wereldwijd. Het wordt in de USA geproduceerd en bestaat uit op spiergroep gerichte massage, comfortabele lig-en zitplaatsen en energiebesparende isolatie. Voor het verwarmen en reinigen van het zwembadwater bieden wij verschillende milieuvriendelijke methoden. We gebruiken zoveel mogelijk belangrijke parts op voorraad om snel service te kunnen verlenen.

Korte levertijden

Omdat ons productmagazijn een van de grootste bedrijven in de industrie is, hebben we een zeer goede bezorgcapaciteit en kunnen we snelle en veilige leveringen aanbieden. Alle logistiek wordt afgehandeld door eigen medewerkers. Ons doel is om onze bestellingen in een zeer korte tijd te kunnen uitvoeren, omdat we weten dat het seizoen kort is en dat de zwembadproducten vaak direct nodig zijn.Onze verbintenis houdt niet op als de aankoop is voltooid. Als klant kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning tijdens het hele proces. Van begin tot eind!
Als u tevreden bent, zijn wij tevreden!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00 * ( graag op afspraak )
Dinsdag
10:00 - 17:00 * ( graag op afspraak )
Woensdag
10:00 - 17:00 * ( graag op afspraak )
Donderdag
10:00 - 17:00 * ( graag op afspraak )
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Relax Outdoor
Industrieweg 5A
5482 TD, SCHIJNDEL

Vragen aan Relax Outdoor