Riba Sanitair & Tegels

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Riba Sanitair & Tegels is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Riba Sanitair & Tegels te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Riba Sanitair & Tegels heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Riba Sanitair & Tegels.
Gemiddeld wordt Riba Sanitair & Tegels met een 0 beoordeeld.
Riba Sanitair & Tegels heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Riba Sanitair & Tegels

Riba is dé specialist op het gebied van stijlvolle badkamers en sanitair. U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies op maat. Daarnaast denken wij graag met u mee over ontwerp, budget, indeling en kleurkeuze. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen.
Het werk welke wij opleveren is van hoge kwaliteit! Mede hierdoor bezoeken veel nieuwe klanten ons via de mond tot mond reclame. Het klantenbestand beperkt zich niet alleen tot Zaanstad, maar uit geheel Noord-Holland.

Riba staat voor scherpe prijzen, persoonlijke service, topkwaliteit, oog voor detail en de professionele installatie en montage van uw badkamer en sanitair. Kom eens langs in onze showroom! Hier ontdekt u complete badkameropstellingen in realistische afmetingen en in diverse stijlen. Daarnaast vindt u ook toiletten, badkamermeubelen, sanitair en tegels in uiteenlopende modellen en kleuren. Allemaal tegen betaalbare prijzen!

Riba biedt u uitstekende service vóór, tijdens en nà de aanschaf van uw nieuwe badkamer.


Uw nieuwe badkamer koopt u natuurlijk bij Riba in Wormer.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Riba Sanitair & Tegels
Papiermakerstraat 4b
1531 NA, WORMER

Vragen aan Riba Sanitair & Tegels